Over ons

Lokale initiatieven zijn een absolute trend. Lokaal zijn de bedden, matrassen en boxsprings van Polypreen. We zijn er best trots op dat anno 2022, elke fase van onze productie, in-house in België gebeurt.

Polypreen bestaat maar liefst 56 jaar, en is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de bedding- en schuim sector. Ons bedrijf telt inmiddels zo een 160 medewerkers.

Polypreen is een familie bedrijf, dit reflecteert zich op de werkvloer door een flexibele en nuchtere mentaliteit.

Onze medewerkers zetten zich elke dag met volle overtuiging volledig in voor onze klanten. Heel wat van die medewerkers zijn al jaren bij ons aan de slag. Hun anciënniteit, ervaring en kennis staan garant voor de hoogstaande kwaliteit van onze producten en een leuke sfeer op de werkvloer.
Doelgericht werken en doorzetten zijn de waarden die Polypreen inspireren.

Met een duidelijke focus op ecologie zijn we bij Polypreen niet aan een proefstuk toe. Duurzame initiatieven hebben altijd een deel van onze bedrijfsvoering uitgemaakt. Zo zijn we reeds 20 jaar in het bezit van het ISO14001-milieucertificaat. Het hoofddoel is voor ons altijd geweest als bedrijf een bijdrage te kunnen leveren aan een schonere planeet. Tal van inspanningen zorgen dan ook voor een duurzame productie in onze fabriek: zonnepanelen, tegengaan van verspilling, recyclen van afvalstromen, opvangen regenwater, voornamelijk Europese leveranciers, enz.Bij Polypreen krijg ik de kans om mijn eigen visie in mijn werk te steken en op zelfstandige basis projecten af te werken. Ik heb graag afwisseling in mijn werk, waaraan het zeker niet ontbreekt.
Céline preventie & milieu