Waarom onze organisatie

Een goede work-life balans. Een flexibele job die perfect combineerbaar is met je gezinsleven.
Een marktconform loon met tal van extra's zoals maaltijdcheques
Iedereen is welkom bij ons. We begeleiden, geven ondersteuning en opleiding.

Wij bieden

Werk in eigen regio
Kies zelf wanneer je op vakantie wil gaan!
Maaltijdcheques

Over ons

Ken je Plus Home Services al? 
Met onze 60 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel is er vast en zeker een kantoor in jouw buurt. We zijn dan ook heel lokaal vertegenwoordigd, zodat je kan werken in je eigen regio, ondersteund door vaste kantoormedewerkers die het werkveld écht kennen. 
Als huishoudhulp bij Plus Home Services ben je zeker van een duurzame job, met een eerlijke verloning en tal van bijkomende voordelen. Bovendien zijn we zeer flexibel en werken we op maat van jouw leven; je kiest welke dagen en uren je wil werken en wanneer je vakantie neemt. Zo creëer je zelf je ideale job!

We zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Ook als je nog geen ervaring hebt, kan je bij ons starten en geven we je een uitgebreide opleiding zodat je binnen de kortste keren de job helemaal onder de knie hebt. 
Wil je ook een job dicht bij huis? Met alle vrijheid die je nodig hebt? Met een volledig team dat achter je staat en alles voor je regelt? En werken bij klanten waar je echt een verschil kan maken? Dan ben je bij Plus Home Services aan het juiste adres!

Ben je op eerder op zoek naar een administratieve en dienstverlenende job? Hou je van plannen en organiseren en kan je als geen ander een team enthousiasmeren en begeleiden? Ontdek dan ons job-aanbod voor omkaderingsmedewerkers.

Meer informatie op www.phservices.be 


Onze waarden

Balans
Een goede work-life balans. We passen ons graag aan, zodat de job perfect te combineren is met jouw persoonlijke situatie.
Gelijkwaardigheid
Iedereen is welkom en gelijk bij ons.
Duurzaamheid
We streven naar een langdurige samenwerking
Respect
Respect voor onze huishoudhulpen en klanten
Ik voel me hier absoluut geen nummer en kan zijn wie ik ben. Ik werd meteen heel hartelijk en met respect ontvangen. De kantoormedewerkers kennen me ook echt en weten me steeds verder te helpen!
Evi De Nil
Evi De Nil Huishoudhulp

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren kan telefonisch, via mail, of via het contactformulier op onze website.
Eerste reactie
Binnen de 2 werkdagen zal een kantoormedewerker je contacteren om een afspraak te maken.
Kennismakingsgesprek
We nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking. Een vrijblijvend gesprek waarin we al eens polsen of deze job iets voor jou kan zijn.
Tweede interview
Na de eerste kennismaking spreken we nogmaals af om de praktische kant van de job verder te bespreken
Aangenomen
We houden een uitgebreide contractbespreking zodat je helemaal op de hoogte bent van alles en met genoeg vertrouwen kan starten. Welkom!