Waarom onze organisatie

Werken met betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor auto's.
Een grote organisatie met het gevoel van een familiebedrijf
Werken dicht bij huis

Wij bieden

Maandelijks bonus indien de doelstelling van de vestiging zijn behaald
Marktconform salaris
In onze Acadamy kunt u meer dan 150 trainingen terugvinden

Over ons

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Als consument ben je meer dan tevreden wanneer een product dat je voor 23:00 uur bestelt, de volgende dag op de deurmat ligt. Wij kunnen dat nog sneller! Met ons goed geoliede distributieproces leveren wij onze klanten meerdere keren per dag onderdelen om auto's die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen!

Wij zoeken altijd nieuwe collega's in onze 25 Brezan/ Partspoint vestigingen in Belgie. Brezan/ Partspoint is al meer dan 85 jaar een gezonde en toonaangevende toeleverancier van automaterialen, gereedschappen, en accessoires in de automotive branche.Onze organisatie is groot, maar voelt als een familiebedrijf. Met hechte teams, veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt, een goede sfeer en voldoende afwisseling in je werkzaamheden. 

DIT IS ALLIANCE AUTOMOTIVE GROUP BENELUX

Onze organisatie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen. Onder de noemer Alliance Automotive Services worden producten ingekocht door de centrale organisatie, verwerkt en verzonden vanuit het distributiecentrum en verder gedistribueerd via onze depots in Nederland en Belgie. Onze circa 25 Brezan/ Partspoint vestigingen in Belgie zorgen ervoor dat de juiste producten zo snel mogelijk bij onze klanten, garagisten en hun monteurs, geleverd worden.

ALLIANCE ALS WERKGEVER

Voor ons staan twee zaken centraal in de relatie met onze werknemers: wederzijds vertrouwen en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Door het vertrouwen dat wij hebben in onze collega's, ervaren zij vrijheid en uitdaging, waardoor zij hun werk voor lange tijd leuk blijven vinden. Het wederzijdse zit hem in de gemotiveerde en tevreden medewerkers die dit oplevert. Dat is essentieel voor het succes van onze organisatie!

Vertrouwen heeft ook te maken met het zijn van een betrouwbare werkgever, die alles op arbeidsvoorwaardelijk gebied eerlijk en netjes geregeld heeft. Dat draagt bij aan een goede sfeer en de mentaliteit om soms dat stapje harder te willen zetten. Wij behandelen onze medewerkers niet als nummertjes, bieden toekomstperspectief en denken mee in ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Zo kunnen al onze medewerkers gebruik maken van onze Academy. Via de Academy bieden wij allerlei middelen aan waarmee onze medewerkers zichzelf op persoonlijk en professioneel gebied kunnen ontwikkelen. Zo kunnen zij onbeperkt meer dan honderdvijftig online trainingen volgen in diverse onderwerpen. 


Onze waarden

Kundig
We staan onze klanten bij met onze technische kennis en ervaring
Klantgericht
De klant is koning
Persoonlijke ontwikkeling
Zonder de ontwikkeling van onze mensen kan onze organisatie niet groeien
Samen
Samen werken we aan een klanttevredenheid van 99% en hoger
Mensen
Wij geven onze mensen vertrouwen, kansen en persoonlijke groei
Verantwoordelijkheid
Wij streven naar inclusiviteit, diversiteit en duurzaamheid voor een betere toekomst
Prestaties
Wij gaan verder dan het voltooien van de taak, wij zetten door totdat wij trots zijn op het resultaat
Pragmatisme
Wij begrijpen dat grote dromen worden verwezenlijkt door praktische, realistische en tastbare acties
Integriteit
Wij streven onze visie na met oprechte eerlijkheid en wederzijds respect voor iedereen

Bij Partspoint zijn de volgende 23 vacatures beschikbaar:

Logo Partspoint

Projectcoordinator Belgie

Partspoint
Regio Wallonie – Oost & West Vlaanderen