Waarom onze organisatie

We zijn een stabiele werkgever met een vlakke structuur
Doorgroeimogelijkheden - Ruimte om autonoom te werken en jezelf te ontplooien
Werken in je eigen regio

Wij bieden

Bedrijfswagen voor Technische profielen - privé rijden is mogelijk mits voorwaarden
Technische profielen zijn gecompenseerd vanaf min 1 in de wagen
Flexibele werktijden

Onze recruiter

Over ons

Orona NV is ontstaan uit een fusie van het Vlaamse Coopman, opgericht in 1960 en Waalse Ascelec Ascenseurs, opgericht in 1988. Beide bedrijven maken sinds 2010 deel uit van de internationale groep Orona met moedermaatschappij en productiesite in Spanje. Naast ons hoofdkantoor in Waregem hebben we ook vestigingen in Wilrijk, Thimister-Clermont, Charleroi en Wemmel.

Orona NV stelt 310Β mensen te werk en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het vlak van duurzame mobiliteit van personen in gebouwen. We beperken ons niet enkel tot personenliften, ook goederenliften, autoliften, trapliften en roltrappen zitten in ons productengamma. We bieden naast installaties ook onderhoud, vervanging en vernieuwingen aan. Ons doel is het ontwikkelen van de best presterende, meest veilige en comfortabele mobiliteits- en toegankelijkheidsoplossingen voor onze klanten.



Onze waarden

Servicegericht
Orona is een servicegericht bedrijf waar klant en medewerker centraal staan
Open Communicatie
Zowel naar elkaar als naar onze klant toe, komen wij gemaakte afspraken na. We doen er alles aan om de vooropgestelde doelen te behalen en communiceren hierover steeds transparant.
Oplossingsgericht denken
We zijn innovatief en in staat om ons aan te passen aan veranderingen. We streven met creativiteit naar verbetering van al onze processen, procedures en werkmethoden.
Faire Samenwerking
Eerlijk en correct handelen, maakt deel uit van ons DNA en stellen we centraal in elke mogelijke samenwerking. We bouwen op deze manier lange termijn relaties op met medewerkers en klanten
Orona gaat actief aan de slag met potentieel. Ze zien je prestaties, je inzet en je enthousiasme. Ikzelf maakte op vraag van mijn huidige verantwoordelijke na 3 jaar de overstap van Customer Care naar Finance, waar ik nu werk als accountant.
Lennie
Lennie Accountant Clients

Bij Orona is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je solliciteert door je cv en een kort mailtje te sturen naar jobs@orona.be of door de link in de vacature aan te klikken
Eerste reactie
Je sollicitatie wordt door onze recruiters geanalyseerd. Wanneer je profiel past bij onze vacature wordt je opgebeld. Past het niet dan krijg je een mailtje.
Telefonische screening
Wanneer je profiel voldoet aan onze vacature, bellen we je op voor een telefonische kennismaking
Assessment
Na een positieve telefoongesprek krijg je enkele online tests opgestuurd. Deze dien je te maken voor je op gesprek kan komen bij de leidinggevende.
Eerste interview
Op de dag van je gesprek met de leidinggevende leg je ook nog een technische test af.
Aanbod
Na een positief interview sturen we je een voorstel op. Je krijgt meestal een week de tijd om dit voorstel al dan niet te aanvaarden.
Onboarding
Wanneer je ons voorstel aanvaard hebt, duurt het meestal 2 weken alvorens we je kunnen laten opstarten. Je eerste dag is steeds in ons kantoor te Waregem