Over ons

Wat we doen

Vanuit ons bloemenambacht geven wij al 40 jaar invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs. Domein Oogenlust in Eersel is onze thuisbasis, met o.a. een indrukwekkende showroom met de mooiste designer items en meest prachtige verse bloemen. 

Ook organiseren én realiseren we totaalconcepten voor evenementen, van idee tot uitvoering. Met bijzonder bloemwerk, uniek meubilair en sfeervolle verlichting creëren wij een unieke aankleding voor elke gelegenheid. Privé of zakelijk, regionaal en internationaal.

Laat ons je inspireren en meenemen in de wereld van Oogenlust.

Team

We hebben een fantastisch team van gepassioneerde mensen waarmee wij werken. En daar zijn we trots op! Van designers tot meesterbinders, van ambachtelijke timmerlieden en decorbouwers tot het logistieke hart van onze organisatie: creatief denken staat altijd voorop.

De schoonheid van alles wat de natuur ons geeft, vormt onze inspiratiebron en wij vertalen dat naar sfeervolle creaties. In de binderij, de winkel, achter de schermen en op locatie.

Altijd alles tot in de puntjes verzorgd.Ik merk dat Oogenlust echt een familiebedrijf is dat met passie wordt gedreven, waardoor de werksfeer erg goed is! We helpen elkaar. Ik denk ook dat dit een kracht is van het bedrijf, samen de projecten tot een groot succes maken.
Leonie van Gestel
Leonie van Gestel Concept ontwerper