Waarom onze organisatie

Werken bij Oh’Green is elke dag werken tussen het groen.
Medewerkers onderscheiden zich door hun passie voor het vak, hun expertise en hun engagement.

Wij bieden

baremaschaal C2 bruto loonvork €1909,27 - €2384,51
Opleidingsmogelijkheden
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Oh’Green, zo veel moois om te zien!

Oh’Green is een moderne, ambitieuze groep die ontstond uit een fusie van diverse tuincentra. Ons hoofddoel is om van ieder huis een thuis te maken. Daarom proberen onze wedewerkers de klanten zo veel mogelijk te inspireren op basis van ons breed seizoensgebonden assortiment aan goederen voor zowel binnen als buiten. Met professioneel advies, vriendelijke medewerkers en liefde voor groen streven we ernaar om onze klanten een uiterst aangename koopervaring te bezorgen in de twaalf winkels verspreid over heel België.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht van onze winkels en onderscheiden zich door hun passie voor het vak, hun professionele adviesverlening en de-klant-is-koningmentaliteit. Openheid en respect dragen wij hoog in het vaandel.Onze waarden

Teamwork
We werken met alle collega’s en partners samen aan 1 doel: de klant gelukkiger maken met een gezellige thuis vol mooie spullen en groen in elk seizoen.
Veerkracht
We groeien mee met de samenleving, en passen ons aan de nieuwe technologieën veranderende leefgewoonten en klantenwensen aan.
Engagement
We zijn betrokken en geëngageerd. Tevreden klanten of een leuke vermelding op sociale media maken ons trots en geven ons energie.
Verantwoordelijkheidzin
We staan achter elk product dat we verdelen in onze tuincentra. We willen de klant keer op keer verrassen met mooie, leuke en kwaliteitsvolle producten.
Ondernemend
We houden van actie en zien overal kansen. Iedereen krijgt bij ons de ruimte en de verantwoordelijkheid om dingen uit te denken en uit te voeren.

Bij Oh’Green zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar:

Logo Oh’Green

Hoofd kassa

Oh’Green
Sint-Katelijne-Waver
Logo Oh’Green

Responsable de Rayon végétal

Oh’Green
Saint-Georges-sur-Meuse