Over ons

Vzw Amate is een groep van vijf woonzorgcentra, gelegen in de provincie Antwerpen. Door onze oorsprong uit de zustercongregaties hebben wij een lange zorgtraditie die zich richt op ouderenzorg en personen met dementie.

Iedere zorgcampus van Amate biedt een nieuwe, warme, veilige en comfortabele thuis aan zij die wat meer ondersteuning nodig hebben. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.

Omdat we bij Amate beseffen dat niets belangrijker is dan een warme thuis, willen we die ook elke dag kunnen aanbieden. Genieten is je leven in eigen handen kunnen houden en daar willen we graag aan meehelpen.

De medewerkers van Amate staan met hart en ziel klaar om jou elke dag te ondersteunen en zo een meer dan alleen maar comfortabele woonomgeving en goede zorgen aan te bieden.

Naast de woonzorgcentra maken eveneens de Beata Kinderdagverblijven deel uit van Amate. 

 

https://www.amate.be/  |  https://beatakinderdagverblijven.be/ 

 

O.L.V. van Troost ...

Landelijk en rustig wonen in het groen

Woonzorgcampus O.L.V. van Troost is landelijk gelegen nabij Zandhoven en vormt een ware oase van rust. Bewoners kunnen genieten van een groene en open omgeving, maar bevinden zich toch vlakbij het centrum. Ideaal voor een mooie wandeling op een zonnige dag!

  • 83 eenpersoonskamers met veel lichtinval
  • 58 assistentiewoningen met zicht op de groene omgeving
  • Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met toegang tot tuin

Bij O.L.V. van Troost zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: