Waarom onze organisatie

Alle tijd en ondersteuning om te leren
Een boeiende loopbaan
Een aantrekkelijk loonpakket

Wij bieden

Verlofdagen
Ploegenpremie
Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Onze recruiter

Over ons


NMBS, dat is met de glimlach mensen verbinden en hen nieuwe bestemmingen helpen ontdekken. Op de meest groene manier. Dat is reusachtige machines van 100 ton en 5000 kW besturen en onderhouden. De toekomst van mobiliteit inschatten en uittekenen. Stations bouwen waar mensen elkaar ontmoeten, werken en op weg naar huis nog snel even winkelen.  

Maak mee het verschil...

Voor elkaar

Een duidelijke bedrijfscultuur? Check! Aandacht voor werksfeer en welzijn? Absoluut! Diversiteit en inclusie staan daarbij centraal. Want hier krijg je kansen. Wie je ook bent en waar je ook in gelooft of van droomt. We bouwen bruggen over departementen heen. Samen met gemotiveerde en geëngageerde collega’s die energie en plezier halen uit hun job. Zo maken we het verschil.

Voor jezelf

Een interessante carrière met voldoende uitdaging? Dat kan. Zowel in je job vandaag als in een nieuwe morgen. Meer nog, je neemt je carrière zelf in handen. Met de steun van NMBS en je naaste collega’s. Door de kansen te grijpen die we je bieden. Kansen om te leren, groeien en intern te solliciteren.

Voor onze toekomst

Wie zijn we en - vooral - waar gaan we naartoe? Naar de stations van de toekomst waar we mensen verbinden. Waar we deel uitmaken van de vele facetten van hun leven. En waar we een toonaangevende rol spelen in een duurzame samenleving. Daar staan we met zijn allen achter. En elk van ons maakt daarbij het verschil.

Wat mag je van ons verwachten?

Een boeiende job in een al even boeiende sector. Waar we mens, milieu en mobiliteit onze volle aandacht geven en iedere uitdaging als een kans zien.

Een aantrekkelijk loonpakket

Veelzijdige jobs verdienen een veelzijdig loonpakket. Met tal van extra voordelen en natuurlijk … een treinabonnement voor jou en je gezin.

Alle tijd en ondersteuning om te leren

Elke job bij NMBS is uniek. Je krijgt van ons dan ook de tijd, opleidingen en hulp van topcollega’s om van die job echt de jouwe te maken.

Een boeiende loopbaan

Bij NMBS krijg je kansen om te groeien. In je job maar ook in een nieuwe uitdaging. Zelfs wanneer die uitdaging in een ander team ligt.Onze waarden

Respect
We hebben respect voor alles en iedereen. Voor collega’s, klanten en partners. Voor onze omgeving, onze doelen en onze afspraken.
Samen
We motiveren onze mensen om ook over afdelingen heen goed samen te werken. En creëren daarvoor graag de ideale omgeving.
Professionalisme
We werken altijd grondig en houden daarbij rekening met onze doelen. Vol goesting en passie voor ons vak.
Ondernemerschap
We durven onze manier van werken in vraag te stellen. En geven ieder sterk idee om nog slimmer te werken altijd een kans.
“Sinds ik met de trein rijd, beleef ik het wisselen van de seizoenen vanop de eerste rij. En elke dag zie ik de zon prachtig op- of ondergaan.”
Julie
Julie Treinbestuurster

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je solliciteert online
Telefonische screening
We bellen je op om kennis te maken
Eerste interview
Je komt op sollicitatiegesprek
Aanbod
We doen je een contractvoorstel
Aangenomen
We spreken samen een datum af voor je start
Onboarding
Je eerste werkdag bij ons!