Over ons

Nederman (www.nederman.com) is een sterke Zweedse multinational (wereldwijd 2400 medewerkers) en sinds jaren koploper in ‘clean air technology’ (industriële luchtfiltering). De missie van het bedrijf: mens, planeet en producten beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen en milieuvriendelijke, efficiënte en veilige werkomgevingen creëren.
Nederman brengt een brede waaier aan producten op de markt (zoals slang- en kabelhaspels, ventilatoren, afzuigarmen voor dampen en stof, droogstoffilters, buissystemen, etc.) – vooral via een uitgebreid dealernetwerk - maar biedt tevens maatwerk bij grote industriële projecten. Het bedrijf staat gekend als een erg betrouwbare partner die kwalitatieve producten, oplossingen en service in de markt brengt én die continu investeert in nieuwe technologie (eigen R&D, eigen fabrieken etc.).
Om de Belgische sales- en service organisatie (kantoren te Sint-Pieters-Leeuw) te versterken en enkele nieuwe oplossingen kenbaar te maken in de markt, gaan we op zoek naar een Business Partner Developer

Bij Nederman is de volgende vacature beschikbaar: