Waarom onze organisatie

Een aangename en coöperatieve werksfeer zonder ruzies of conflicten
Altijd op tijd betaald, en ruimte om heel goed je boterham te verdienen
Veel flexibiliteit: Geen verlof nodig voor kleine aanpassingen aan je schema

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Bedrijfsauto
Vakantiegeld

Over ons

Narviflex is de nummer 1 van BelgiĆ« in transportbanden. Wij zorgen dat in de industrie alles op wieltjes (en transportbanden) loopt, en blijft lopen. Niets zo vervelend als een kapotte transportband waardoor de productie niet verder kan. Wij zorgen ervoor dat alles zo weinig mogelijk stil ligt, en als het toch eens misloopt, dat onze klanten zo snel mogelijk terug verder kunnen.Ā 

Onze hoofdzetel is gelegen in Geel, en hebben ondertussen al meer dan 6 vestigingen in BelgiĆ« en Nederland. Ondertussen omvat onze groep meer dan 250 medewerkers over alle vestigingen heen.Ā 

Naast transportbanden, hebben we ook een afdeling die zich specialiseert in industriĆ«le kunststoffen (Narviplastx), en een zusterbedrijfĀ dat specialist is inĀ industriĆ«le aandrijvingen en aandrijfcomponentenĀ (Rindus).

Dankzij ons groot magazijn, interne productie en confectie, en een sterke vloot buitenmonteurs die 24/7 klaar staat, kunnen we elk project aan.Ā 

Ā 
Ā 


Onze waarden

Innovatief
We investeren in de nieuwste technologieën zodat we onze klanten steeds top producten kunnen aanbieden. Intern werken we ook met moderne machines om efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken.
Flexibel
Wij verwachten veel van onze mensen, en geven ook heel veel terug. Heb je morgen een dag verlof nodig, of moet je vroeger door om via de bank te passeren, dat kan meestal wel geregeld worden.
Respect
Wij ondersteunen elkaar en werken vaak samen in team of in kleine groepjes. Daarin is het belangrijk om respect voor elkaar te hebben, zodat we altijd door dezelfde deur kunnen.
Resultaatgericht
We leveren goed en kwalitatief werk af
Stabiliteit
Een stabiele job in een financieel gezond bedrijf. Heel wat mensen werken hier al heel lang, en we zijn er trots op dat onze medewerkers de laatste 15 jaar nog nooit te laat betaald zijn geweest.
Klantgericht
We zijn er voor de klant en doen ons best om die tevreden te houden