Waarom onze organisatie

Veel flexibiliteit: Geen verlof nodig voor kleine aanpassingen aan je schema.
Een aangename en coöperatieve werksfeer zonder ruzies of conflicten.
Altijd op tijd betaald, en ruimte om heel goed je boterham te verdienen.

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Bedrijfsauto
Vakantiegeld

Over ons

Narviflex is de nummer 1 van België in transportbanden. Wij zorgen dat in de industrie alles op wieltjes (en transportbanden) loopt, en blijft lopen. Niets zo vervelend als een kapotte transportband waardoor de productie niet verder kan. Wij zorgen ervoor dat alles zo weinig mogelijk stil ligt, en als het toch eens misloopt, dat onze klanten zo snel mogelijk terug verder kunnen. 

Onze hoofdzetel is gelegen in Geel, en hebben ondertussen al meer dan 6 vestigingen in België en Nederland. Ondertussen omvat onze groep meer dan 250 medewerkers over alle vestigingen heen. 

Naast transportbanden, hebben we ook een afdeling die zich specialiseert in industriële kunststoffen (Narviplastx), en een zusterbedrijf dat specialist is in industriële aandrijvingen en aandrijfcomponenten (Rindus).

Dankzij ons groot magazijn, interne productie en confectie, en een sterke vloot buitenmonteurs die 24/7 klaar staat, kunnen we elk project aan. 

 
 


Onze waarden

Klantgericht
Wij zijn de brandweer voor de industrie, als hun transportband kapot is, staan wij er 24/7
Innovatief
We investeren in de nieuwste technologieën zodat we onze klanten steeds top producten kunnen aanbieden. Intern werken we ook met moderne machines om efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken.
Flexibel
Wij verwachten veel van onze mensen, en geven ook heel veel terug. Heb je morgen een dag verlof nodig, of moet je vroeger door om via de bank te passeren, dat kan meestal wel geregeld worden.
Resultaatgericht
Wij willen steeds goed werk afleveren, en steeds beter worden in wat we doen. Onze mensen zijn trots op hun werk, en willen echte vaklieden zijn in hun domein.
Respect
Wij ondersteunen elkaar en werken vaak samen in team of in kleine groepjes. Daarin is het belangrijk om respect voor elkaar te hebben, zodat we altijd door dezelfde deur kunnen.
Stabiliteit
Een stabiele job in een financieel gezond bedrijf. Heel wat mensen werken hier al heel lang, en we zijn er trots op dat onze medewerkers de laatste 15 jaar nog nooit te laat betaald zijn geweest.

Bij Narviflex zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar: