Over ons

Mulder Natural Foods (www.muldernaturalfoods.com) in Roeselare is een toonaangevende producent van ontbijtgranen (granola, muesli, crunchy, flakes, extrusie en co-extrusie) en exporteert naar meer dan 60 landen. Deze succesvolle en sterk groeiende familiale groep ontwikkelt private label ontbijtgranen en biedt B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie.
Onderzoek, ontwikkeling en continue verbetering zit in het Mulder-DNA.
Dit continu streven naar topkwaliteit resulteert ook in een ultramodern machinepark. De plant in Roeselare is een hoogtechnologisch staaltje van automatisering, kostenefficiëntie en moderne controletechnieken. Mulder groeide van 30 medewerkers bij opstart tot 250 medewerkers vandaag. Het bedrijf heeft intussen heel wat certificaten behaald als gevolg van een doordacht en duurzaam beleid.
Dit moderne en expansieve bedrijf slaagt erin internationale ambitie te verzoenen met authenticiteit en een menselijke aanpak. Een unieke combinatie. Een korte bedrijfsfilm (https://www.youtube.com/watch?v=jL0JkFKa0uo) geeft een goed beeld van de omgeving, de infrastructuur, de dynamiek en de bedrijfscultuur.
Kortom: de job van Technical &  Engineering Manager is een prachtige opportuniteit voor een veelzijdig ingenieur met sterke people skills die zich thuis voelt in een cultuur van ondernemerschap, ambitie en werkvreugde.
 

Bij Mulder Natural Foods is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen