Over ons

Mulder Natural Foods (www.muldernaturalfoods.com) in Roeselare is producent van ontbijtgranen (granola, muesli, crunchy, flakes, extrusie en co-extrusie) en exporteert naar meer dan 60 landen. Deze succesvolle en sterk groeiende familiale groep ontwikkelt private label ontbijtgranen en biedt B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie.

Onderzoek, ontwikkeling en verbetering zit in het Mulder-DNA. Dit continu streven naar topkwaliteit resulteert in een ultramodern machinepark en nieuwe gebouwen. De plant groeide van 30 medewerkers bij opstart tot 250 medewerkers vandaag. Het bedrijf heeft intussen heel wat certificaten behaald als gevolg van een doordacht en duurzaam beleid.

Dit moderne en expansieve bedrijf slaagt erin internationale ambitie te verzoenen met authenticiteit en een menselijke aanpak. Een unieke combinatie. Een korte bedrijfsfilm (https://www.youtube.com/watch?v=jL0JkFKa0uo) geeft een goed beeld van de dynamiek en de bedrijfscultuur.

Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Mulder op zoek gaat naar een Key Account & Project Manager B2B met een passie voor food en industrie.

Bij Mulder Natural Foods is de volgende vacature beschikbaar: