Over ons

 MPA Bouwspecialiteiten is opgericht in 1980 en maakt onderdeel uit van SIG Benelux. De vestigingen van MPA zijn gelegen in Lummen en Lille. Te Lummen is tevens het hoofdkantoor gevestigd. We zijn gespecialiseerd in de distributie van afwerkingsmaterialen en isolatie. MPA levert een compleet dienstenpakket aan haar klanten.

SIG Benelux maakt sinds 2000 onderdeel uit van een Engelse beursgenoteerde organisatie. SIG is gevestigd in 12 Europese landen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste toeleveranciers van specialistische producten voor de bouwnijverheid en industrie (B2B).

SIG Benelux wordt vertegenwoordigd door in totaal 14 vestigingen, waar circa 210 personen werkzaam zijn. SIG Benelux is een snelgroeiend bedrijf. Deze groei wordt gerealiseerd door zowel autonome groei als door het plegen van acquisities. Lokaal ondernemerschap staat hierbij hoog in het vaandel. Verder streven wij continu naar het verbeteren van het assortiment, onze service, en de werkprocessen.      

Een prima samenwerking tussen de collega’s in de Benelux en het stimuleren en motiveren van medewerkers zorgen voor een prettige, professionele en informele bedrijfscultuur.       


Bij MPA NV (SIG Benelux) is de volgende vacature beschikbaar: