Over ons

Metalfire is als familiebedrijf klein begonnen. Ons bedrijf is sterk geworteld in de Belgische grond en hecht veel belang aan familiewaarden als integriteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Het staat dan ook voor no-nonsense ondernemerschap. Met een eeuwig brandende passie voor schoonheid bouwen wij innovatieve haarden, gekenmerkt door een air van grandeur. Het is dankzij deze toewijding dat Metalfire-haarden nu verdeeld en gesmaakt worden over de hele wereld. Met het Metalfire-ontwikkelingsprogramma houden we onze wereldwijde verdelers op de hoogte en bieden we hen de mogelijkheid de beste service te verlenen.

De productie van onze haarden is gebaseerd op arbeidsintensieve processen waar veel vakbekwaamheid voor nodig is. We rekenen daarom op ons groeiend aantal werknemers om ons bedrijf verder vooruit te helpen.

We hechten met andere woorden veel waarde aan ons personeel. We ondersteunen hen met opleidingsprogramma's en bieden hen de vrijheid baas te zijn over hun eigen creaties. We leveren ook grote inspanningen om een comfortabele en stimulerende werkomgeving te creëren.

Wij zijn een organisatie die haarden maakt van gas of hout. Wij maken geen massa produkt maar een individueel design haard volledig op maat gemaakt. Daarom vragen we mensen met ervaring die een plan kunnen lezen en met half automaat kunnen lassen. De mensen moeten zelfstandig kunnen werken. Het is zeer verantwoordelijk en precies werk met enorm veel afwisseling. De fabriek is uitgerust met zeer moderne lazer en plooibanken van het merk trump. We hebben onze eigen meestergasten die de nieuwelingen kunnen instrueren. We gebruiken staalplaat van 1 tot 10 mm dikte. We werken enkel bij dag. 

Bij Metalfire zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.