Over ons

Afoheat is gegroeid vanuit zijn ervaring met het ontwerp van industriële grillmachines voor de voedingsindustrie. De Afogrill, Afomarker, Aforôti en Afoflame worden gezien als een revolutie en groeien uit tot een wereldwijd commercieel succesproduct in zijn segment. Eind 2016 is Afoheat overgenomen door Marlen, een wereldwijde speler op gebied van machines voor de voedingsindustrie.

Marlen wordt erkend als een wereldwijde fabrikant van hoogontwikkelde voedselverwerkende apparatuur en systemen en ontwerpt en bouwt innovatieve oplossingen voor de voedselverwerkende industrie.

Onze premium producten zijn al lang de norm voor kwaliteit en prestaties in vacuüm vullen en pompen, portioneren, verkleinen, thermische verwerking en voedselverwerking.

Wij verzekeren waarde voor onze klanten door de hoogste consistentie, nauwkeurigheid en productintegriteit. Onze teams van deskundige engineering, ontwerp- en technisch personeel overleggen en werken samen met u om aangepaste oplossingen voor uw bedrijf te creëren.

 

Marlen wordt al meer dan 60 jaar vertrouwd door 's werelds toonaangevende voedselmerken. Met onze Solution Centers van wereldklasse, strategisch gelegen over de hele wereld, kunnen verwerkers vertrouwen op onze zeer ervaren voedselverwerkende technologen om unieke oplossingen voor uw producten te ontwikkelen en testen. Marlen is een Duravant Company en wordt ondersteund door SupportPro, een compleet levenscyclus beheerprogramma voor onderdelen en onderhoud

 

Bezoek voor verdere informatie over onze producten onze website op www.marlen.com