Waarom onze organisatie

Een boeiende en afwisselende job
Interessante verlofregeling

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Fietsvergoeding
Maaltijd- en ecocheques

Onze recruiter

Over ons

Lokaal bestuur Zandhoven zorgt voor zo'n 13.000 inwoners in het geografisch middelpunt van de provincie Antwerpen. Het bestuur is verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder onderwijs, zorg, cultuur, sport en ruimtelijke ordening.

Het lokaal bestuur Zandhoven is een dynamische en vooruitstrevende organisatie die zich inzet voor een leefbare en duurzame gemeente. Het bestuur is op zoek naar gedreven en talentvolle medewerkers die mee willen werken aan de toekomst van Zandhoven.

Als medewerker bij het lokaal bestuur Zandhoven heb je de kans om je te ontwikkelen in een leerrijke en stimulerende omgeving. Je krijgt de kans om mee te werken aan projecten die een positieve impact hebben op de gemeente en haar inwoners.

Ben je op zoek naar een uitdagende en zinvolle job in de publieke sector? Dan is het lokaal bestuur Zandhoven de perfecte plek voor jou!

Bezoek onze website voor meer informatie over onze vacatures en solliciteer vandaag nog!Onze waarden

Loyaliteit
Ik ben loyaal tegenover mijn collega's en het lokaal bestuur Zandhoven.
Correctheid
Ik streef naar correctheid in de uitvoering van mijn taken. Ik ben eerlijk en toon respect naar anderen.
Klantvriendelijkheid
Ik ben hoffelijk en vriendelijk tegen de klanten. Ik help alle burgers zo snel mogelijk en efficiënt verder.
Objectiviteit
Ik behandel alle klanten en burgers op een gelijke manier.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Het college kijkt na of je kandidatuur voldoet aan de sollicitatievoorwaarden. Is je kandidatuur in orde, dan krijg je per brief een uitnodiging om mee te doen aan het aanwervingsexamen.
Examens
Afhankelijk van de functie zullen er examens plaatsvinden. Voor bedienden: schriftelijk en mondeling examen. Voor arbeiders: schriftelijk, praktisch en mondeling examen.
Eerste reactie
U ontvangt via mail een bevestiging van uw sollicitatie. Het data en plaatsen van de examens zullen worden meegedeeld via mail en/of brief.