Waarom onze organisatie

Klantgericht & passievol naar de klant! Samenwerkend als een echt team met veel werkplezier!
Een snelgroeiende, internationale en informeel bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden!
''Wij ontwerpen, produceren en verkopen onze eigen exclusieve tuinmeubelen''

Wij bieden

Pensioen
Vakantiegeld
Verlofdagen

Onze recruiter

Over ons

Als werkgever zijn we een organisatie met een mooie historie die zijn oorsprong vindt in Breda in 1986. Een organisatie met een ziel en¬†passie¬†voor het¬†buitenleven, niet bang om te cre√ęren en te innoveren. We hebben het gehele proces in eigen beheer: van ontwerp op de tekentafel tot het leveren in de tuin bij onze klant. Onze eigen¬†unieke¬†Life Outdoor Living collectie is onze trots, onze passie en de start van onze klantreis.

In tientallen jaren zijn we uitgegroeid tot de¬†grootste tuinmeubelretailer¬†in de Benelux met 35 winkels in de Benelux, verschillende webshops in Nederland, Belgi√ę en Duitsland en als groothandel leveren we in meer dan 42 landen wereldwijd.

Wij bij Life Outdoor Living zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van kwalitatieve, duurzame, trendy design tuinmeubelen die de buitenbeleving nog beter maken. Wij bij Life zijn ervan overtuigd dat het leven buiten beter is. Een goed buitenleven gaat hand in hand met mooie tuinmeubelen, waarvan iedereen maximaal kan genieten. Met onze expertise begeleiden we onze klanten in het hele aankoopproces.

 

One Company, One Culture, One Life Outdoor Living

Wat ons kenmerkt? We hebben allemaal hetzelfde DNA! We zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn! Een harde werker met een no-nonsens instelling die iedere dag met passie aan het werk gaat. Elke dag weer een beetje beter willen zijn. We zijn sociaal, gedreven en we tonen lef! We doen het bij Life Outdoor Living samen. Samen voor én met elkaar, altijd met ons grootste doel; een tevreden klant die geniet van het buitenleven! Binnen onze organisatie heerst een warme en open bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. Doordat we mooie groei ambities hebben en graag talent spotten is er ruimte voor ontwikkeling en de groei van onze mensen. Waar wij groeien, mag jij meegroeien en daar helpen we jou bij!Onze waarden

Familiebedrijf
Opgericht in Breda, nu doorgestroomd naar 32 winkels in de hele Benelux
Informeel
Samen met je team, zonder targets, mooie verkoopresultaten neerzetten. Informeel, humor en samenwerkend!
Klantgericht
`De klant is koning‚Äô en `Teamwork makes the dream work‚Äô zijn voor jouw geen clichés, maar drijfveren.
Flexibel
Werken in de weekenden is voor jou geen probleem.

Bij Life Outdoor Living (Buitenhof Tuinmeubelen) zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wanneer je je interesse toont met je CV, zullen wij contact opnemen. We zorgen voor een telefonische kennismaking en vervolgens een sollicitatiegesprek in de winkel.