Over ons

Waarom is het extra leuk is om deel te zijn van de liberoo familie? Wij houden van VIEREN! Ieder jaar een knallend personeelsfeest met alles erop en eraan; Mannen- en vrouwendag, huwelijken, geboortes, verjaardagen, x-aantal jaar in dienst.... zijn allemaal mooie momenten die bij ons gevierd worden met aandacht en cadeaus. Verder staan opleidingen centraal! Jawel, als partner in jouw groeiproces stimuleren wij jou om tijdens jouw werkuren interne/externe opleidingen te volgen!

 

 

Wij zijn liberoo. Elke dag zetten onze specialisten in boekhouding, loon- en personeelsbeheer, administratie, verzekeringen en juridisch advies zich in voor kleine ondernemingen.
Wij geven ze rugdekking in die domeinen, zodat zij kunnen scoren met de zaken die ze écht graag doen. 

 

Wij zijn liberoo 
en wij zijn allemaal 
weg van cijfers. 

 

Minstens even belangrijk als jouw kunnen, is wie jij bent als persoon. Enthousiast, gedreven, een teamspeler, gevoel voor verantwoordelijkheid, flexibiliteit mét oog voor een gezonde work-lifebalance ... Bij liberoo heerst een open, familiale cultuur. Een groep gelijkgezinden die elke dag op elkaar rekenen om de balans in evenwicht te krijgen en de problemen van onze klanten te tackelen."Hier zijn we mensen,geen nummers die weggecijferd worden." "Attenties voor je verjaardag, Sinterklaas, complimentendag, Pasen,... Er wordt echt aan alles gedacht."
Lynn Gys en Bieke Hendrickx Accountancy medewerker

Bij LIBEROO zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: