Over ons

Dienstengroep Liantis (www.liantis.be) met hoofdzetel in Brugge wil als een ware compagnon de route al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt nog beter ondersteunen. Voor alle “mensenzaken” (gaande van opstart als zelfstandige, tot aanwerving personeel tot HR-beleid, verzekeringen, etc.) kunnen ondernemers bij hen terecht, zowel digitaal als op één van de 60 locaties in België.

Eén van de divisies bij Liantis is Risk Solutions (voorheen ADMB Verzekeringen). Deze Business Unit adviseert en helpt ondernemers om zich in te dekken tegen allerhande risico’s, gaande van beroepsaansprakelijkheid of ziekte, tot pensioen van de ondernemer zelf en zijn werknemers. Liantis Risk Solutions telt zo’n 80 experts die op een no-nonsense manier ondernemers en particulieren gepaste en duidelijke oplossingen aanreiken.

Eén van de afdelingen binnen Risk Solutions is verantwoordelijk voor alles rond schade. Kantoor Geel (5 medewerkers) focust zich op de B2C markt, en kantoor Brugge (2 medewerkers) op de B2B markt.
Om het team schade te versterken, is Liantis op zoek naar een enthousiaste Teamcoach Risk Solutions – Schade (uitvalsbasis Geel).

Bij Liantis is de volgende vacature beschikbaar: