Over ons

In 2018 ging Zenito samen met ADMB en Provikmo op in de nieuwe dienstengroep Liantis (www.liantis.be) met hoofdzetel in Brugge. Op die manier willen ze als een ware compagnon de route, met een geïntegreerde aanpak, al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt nog beter ondersteunen. Voor alle “mensenzaken” (gaande van opstart als zelfstandige, tot aanwerving personeel tot HR-beleid, etc.) kunnen ondernemers bij hen terecht, zowel digitaal als op één van de 60 locaties in België.

Eén van de divisies bij Liantis is Risk Solutions (voorheen ADMB Verzekeringen). Deze Business Unit adviseert en helpt ondernemers om zich in te dekken tegen allerhande risico’s, gaande van beroepsaansprakelijkheid of ziekte, tot pensioen van de ondernemer zelf en zijn werknemers. Ze ondersteunt de ondernemers met oplossingen bij de uitbouw van hun HR-beleid. Risk Solutions ontwikkelde ook eigen producten. Door specifieke polissen aan te bieden, kan deze Business Unit nog beter inspelen op de noden van de klanten.

Liantis Risk Solutions telt zo’n 80 experts die op een no-nonsense manier ondernemers en particulieren gepaste en duidelijke oplossingen aanreiken. Voor de hoofdzetel in Brugge gaat Liantis op zoek naar een gedreven en teamgerichte Manager Risk Solutions.

Bij Liantis is de volgende vacature beschikbaar: