Waarom onze organisatie

Innovatie & Ontwerp
Kwaliteit & Ergonomie
Duurzaamheid & Service

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

Edding en Legamaster
edding AG is de toonaangevende fabrikant en Europees marktleider van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren onder de merknaam edding. Daarnaast produceert en levert het bedrijf, met het merk Legamaster, al meer dan 60 jaar hoogwaardige oplossingen voor visuele communicatie. Ook het merk Legamaster is op de Europese markt een topspeler die continu innoveert en inspeelt op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van communicatietechnologie.

Innovatieve presentatieoplossingen
Legamaster is ooit gestart in traditionele presentatiemiddelen, zoals whiteboards, prikborden, flipovers en scheidingswanden, incl. bijbehorende accessoires. Daarnaast biedt het merk Legamaster inmiddels een breed assortiment aan interactieve presentatiemiddelen. Denk hierbij aan o.a. interactieve screens en large format monitoren. Allen voorzien van de nieuwste technologie en software. Intern wordt de sales activiteit opgedeeld in een divisie ‘TeC’ (Traditional trade & e-Commerce) en een divisie ‘Project Sales’.

Legamaster België/Luxemburg
Het verkoopkantoor van Legamaster Be/Lux is gevestigd in Mechelen. Hier bevindt zich ook het experience center waar dealers en eindgebruikers kennis kunnen maken met de Legamaster oplossingen. Sales Manager voor de divisie TEC Be/Lux is Bart. Vanuit zijn rol richt hij zich met name op de grotere internationale klanten. Om verder te groeien in België en Luxemburg zijn we op zoek naar een nieuwe sales collega die zich gaat richten op de nationale en regionale kantoorvakhandel, Retail en webwinkels.


Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatieprocedure
Eerste selectiegesprek Kennismaking met Legamaster Assessment Laatste selectiegesprek met Legamaster