Waarom onze organisatie

Flexibiliteit in de werkuren. Mensen op eerste plaats zetten.
Bijkomende opleidingen staan bij ons hoog in het vaandel
Activiteiten organiseren met de collega's.

Wij bieden

Groepsverzekering
Maaltijdcheques €8.00/dag
Hospitalisatieverzekering

Over ons

KREANTIS is een jong maar toch een ervaren bedrijf dat zich profileert als een onafhankelijk tekenbureau voor CAD en BIM.

De twee oprichters van KREANTIS, Erion Shkarpa en Senne Cuypers, tellen samen meer dan 27 jaar ervaring in het tekenen van bouwkundige projecten. Pro-actief handelen gecombineerd met directe communicatie heeft in het verleden steeds geleid tot het succesvol afronden van verschillende grote projecten.

In een jaar tijd zijn wij gegroied naar een team van 11 personen met twee vestigingen in Herentals België en Tirana Albanië.Onze waarden

Flexibel
Het sleutelwoord binnen Kreantis is Flexibiliteit. Dit zowel naar onze klanten als naar de werk-privé balans van onze medewerkers.
Persoonlijke ontwikkeling
Bijkomende opleidingen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden tal van mogelijkheden om uzelf als tekenaar maximaal te laten ontwikkelen.
Loyaliteit
Loyaal zowel naar onze team als naar onze klanten.
Samen
Een bekende spreekwoord zegt: "Alleen ga je sneller, samen kom je verder!" Dit is onze visie om samen KREANTIS groter te maken.

Bij KREANTIS BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Online via onze website solliciteren of rechtstreeks contact opnemen
Eerste reactie
Sollicitatiebevestiging
Eerste interview
In de eerste sollicitatiegesprek krijgt u een duidelijk beeld over de bedrijfscultuur en de functieinhoud en wat we van u verwachten. U presenteert u zicht en motiveert uw kandidatuur tot de functie.
Tweede interview
Bij een positieve reactie op de eerste sollicitatiegesprek, nodigen wij u uit voor een tweede gesprek. Wij gaan meer in detail over de functieinhoud en doen u een aanbod tot samenwerking.
Aanbod
Als je akkoord gaat met ons aanbod, mag je vast in dient beginnen.
Aangenomen
Proficiat!
Onboarding
De eerste periode wordt je begeleid door een ervaren collega. Je krijg de nodige opleidingen tot je 100% zelfstandig kunt werken.