Waarom onze organisatie

Als jij wilt blijven ontwikkelen en het waarmaken, dragen we daar graag aan bij!
Betrokken collega’s die al het mogelijke doen voor onze patiënten!
Goede arbeidsvoorwaarden!

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Pensioen
Reiskostenvergoeding

Over ons

Eurocept, nooit van gehoord..?

Wat we doen, doen we goed! Met trots zijn we marktleider in de Benelux voor de verscheidenheid aan hoogwaardige concepten voor ziekenhuis verplaatste zorg. We zijn klant gedreven, resultaat- en kwaliteitsgericht. We denken in oplossingen en daardoor leveren we maatwerk. Ons doel is het leven van patiënten te veraangenamen door een hoge kwaliteit zorg te leveren in de thuissituatie. Uiteraard willen we zoveel mogelijk patiënten en zorgprofessionals laten profiteren van ons zorgconcept.

 

Eurocept Homecare is een sterk groeiend zorgbedrijf met internationale aspiraties. In een prettige informele werksfeer bouwen wij samen aan de groei van Eurocept. Samen leveren wij geneesmiddelen, medische technologie, medische hulpmiddelen en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts (behandelaar) en apotheek. Alles onder één dak.

 

Eurocept Homecare coördineert het gehele proces van verschillende zorgconcepten van begin tot eind. Bij dit proces hebben we te maken met medische specialistische thuiszorg. Wij bieden een landelijke dekking van gespecialiseerde verpleegkundigen voor hoog complexe zorg bij de patiënten thuis. Na aanvraag van behandelaars regelt Eurocept de voorraad, opslag en verspreiding van medicatie, medische voeding en medische hulpmiddelen. 


Onze waarden

Klantgericht
Alles draait om het leveren van de best mogelijke patiëntgerichte zorg. Daarom vinden wij een klantgedreven instelling, denken in oplossingen en resultaatgerichtheid buitengewoon belangrijk.
Persoonlijke ontwikkeling
Wij dragen graag bij aan jouw ontwikkeling

Bij Klinerva B.V. h.o.d.n. Eurocept Homecare zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: