Over ons

Wie wij zijn

Kerridge Commercial Systems (KCS) biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, project gestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd. Wij bieden met onze ERP-software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

KCS heeft kantoren in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid-Afrika, Kenia, Canada, Noord-Amerika en Australië.

Geweldige software-oplossingen ontstaan niet zonder geweldige mensen. We hebben de beste softwareoplossingen voor onze markt omdat we de beste mensen hebben. 

Gelijke kansen

KCS is er trots op een werkplek met gelijke kansen te zijn en is een positieve werkgever. We zetten ons in voor gelijke kansen op werk, ongeacht afkomst, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of genderidentiteit. Als je een handicap of speciale behoefte heeft waardoor we het wervingsproces moeten aanpassen, laat het ons dan weten wanneer je contact met ons opneemt.

Bij Kerridge Commercial Systems is de volgende vacature beschikbaar: