Over ons

KAMO (www.kamo.be) is een natuursteenverwerkend bedrijf in Poperinge waar ambacht en innovatie hand in hand gaan. KAMO staat stevig in de interieurmarkt en combineert 100 jaar ervaring met een moderne visie en een vooruitstrevende aanpak.

Het familiebedrijf (4de generatie!) beschikt over een piekfijne productie voor het verwerken van natuursteen, composiet, keramiek en dekton, én heeft een eigen opmetings- en plaatsingsdienst. De core business is keukenwerkbladen maar ook totale interieurinrichting maakt deel uit van het aanbod. Klanten zijn groothandelaars en installateurs.

KAMO telt 23 medewerkers die samen een omzetcijfer realiseren van 3 miljoen euro. Het bedrijf legt sterk de focus op innovatie en procesoptimalisatie om de operaties in het bedrijf nog vlotter te laten verlopen. Hierbij gaat veel aandacht naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij medewerker én klanten heel erg belangrijk zijn.

Op vandaag is het bedrijf klaar voor the next step. KAMO zit vol ambitie, wil fors groeien en wil de operaties nog beter gaan stroomlijnen. Om deze ambitie te helpen realiseren en de langetermijnvisie verder uit te bouwen, is KAMO op zoek naar een Plant Manager.

Bij Kamo is de volgende vacature beschikbaar:

Plant Manager

Kamo
Poperinge
Logo Kamo