Wij bieden

Verlofdagen
Pensioen
Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, ecocheques en (bij winkelfuncties) maaltijdcheque

Over ons

Over Jumbo

Ken jij Jumbo al? Wat ooit begon in 1921 met ondernemersfamilie Van Eerd en een groothandel in levensmiddelen, is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste supermarktketens. Er is in die 100 jaar veel veranderd, maar ons doel blijft hetzelfde: 100% tevreden klanten.

Hoe we dat doen? Door de klant altijd op één te zetten. De beste service en het grootste assortiment aan lage prijzen: bij een Jumbo bezoek krijg je het allemaal! En wat blijkt? De succesformule van Jumbo werkt ook erg goed in België!

Werken bij Jumbo België

Ook in België gaan we ervoor om boodschappen doen leuker, voordeliger en makkelijker te maken. Eind 2019 openden we onze eerste winkels in België. Het goede nieuws? Er is plaats voor nog veel meer Jumbo. En daarbij kunnen we jouw superkrachten goed gebruiken!

Ben jij een echte mensenhelper? En lijkt het je leuk om te werken in een onderneming die flink groeit? Dan is dit het moment om in de winkelkar te springen. Weet wel: bij Jumbo werken is meer dan een job. Je wordt onderdeel van een familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. We willen de leukste en meest klantvriendelijke supermarkt van de wereld worden! Een supergemotiveerd team van onder andere filiaalmanagers, verkoopmedewerkers en versspecialisten is daarbij onmisbaar. En jij dus ook.

Hoe werkt Jumbo voor jou?

We vragen veel, maar geven ook veel terug. Werken bij Jumbo betekent:

  • Een veelzijdige job met elke dag wat anders op je bord.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemen.
  • Dat je mag groeien: focus op persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy.

Een toekomst samen: bij Jumbo blijf je graag werken.

Zin om mee op onze winkelkar te springen? Bekijk alle jobs.


Onze waarden

Loyaliteit
Een toekomst samen: bij Jumbo blijf je graag werken.
Klantgericht
Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit ons in het DNA. Dat merk je in elke Jumbo winkel.
Samen
We hebben aandacht en respect voor elkaar. Ook werken we samen en helpen elkaar zoveel mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar. Iedereen is even belangrijk.
Ondernemen
We zien en benutten kansen en nemen graag het initiatief. Iedereen is verantwoordelijk. Wij kijken altijd of het beter, anders of goedkoper kan.
Winnen
We willen altijd de beste zijn, daar strijden we samen voor. Ook willen we het elke dag beter doen, voor onze klanten en medewerkers. We werken met passie, gedrevenheid en plezier.