Waarom onze organisatie

Een snelgroeiende structuur met veel verandering en open mentaliteit.
een hecht team en een bedrijfscultuur die een goede mix tussen fun en werk combineert
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met sterke groeicijfers

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Bedrijfsauto
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Wie is iSTORM?
iStorm is een gespecialiseerd selectiekantoor in het aanbieden van kwalitatieve IT rekruteringsdiensten gelegen in Brussel en mag een aantal van de meest gerespecteerde bedrijven tot zijn cliënten rekenen . Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met sterke groeicijfers.

Als medewerker bij iStorm kom je terecht in een hecht team en een bedrijfscultuur die een goede mix tussen fun en werk combineert. Elke Consultant krijgt vanaf dag één de verantwoordelijkheid om een specifieke markt en bijhorend klantenportfolio verder te ontwikkelen. Dit betekent een job met heel wat uitdaging en afwisseling.

iStorm biedt dan ook heel uiteenlopende trainingen aan: recrutering, sales, marketing, time management, onderhandelingstechnieken, enz.


Wij zijn experts op het gebied van IT-rekrutering.
Een gespecialiseerde IT-recruiter die kwaliteit voorop zet

Bij iSTORM geloven we in het bieden van kwaliteit op maat van de mens. Met hun jarenlange ervaring binnen de ICT-sector, kennen de gespecialiseerde recruiters hun werkgebied als geen ander en adviseren ze je steeds de beste koers. iSTORM maakt deel uit van Select, met 20 kantoren in België, Nederland, Luxemburg en het Midden-Oosten. Ontdek hier wat de werking van iSTORM en Select zo uniek maakt.

iSTORM gaat voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We introduceren je enkel de beste kandidaten voor jouw vacatures. We slagen hierin dankzij een diepgaande analyse van zowel onze kandidaten als de werkomgeving bij de klant. We werken met oog voor detail, enkel zo kunnen we een langetermijnrelatie uitbouwen met klant en kandidaat.



Onze waarden

Familiebedrijf
iSTORM maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België
Volmaaktheid
De tijd nemen om alle klanten en alle kandidaten te ontmoeten, hun noden begrijpen, hen beter begeleiden en hen beter helpen zit in het DNA van deze organisatie en van al haar medewerkers
Klantgericht
iSTORM gaat voor kwaliteit niet voor kwantiteit
Samen
Een team gepassioneerd door een gemeenschappelijk doel
We bouwen lange termijnrelaties op. Zo zorgen we ervoor dat we uw business drivers, werkwijzen en methodieken volledig begrijpen. Alleen dan kunnen we samen naar hetzelfde doel streven.
Christoph Maassen
Christoph Maassen Founder

Bij IStorms zijn de volgende 26 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Onze expert in jouw domein ontvangt je cv.
Eerste reactie
Je krijgt zo snel mogelijk van ons persoonlijke feedback. Samen bekijken we of we elkaar ontmoeten voor een uitgebreid gesprek.
Eerste interview
Tijdens onze ontmoeting bekijken we samen je skills en persoonlijkheid en kijken we of er een match is met je potentiële werkgever.
Na akkoord stellen we je voor
Bij de hiring manager en leggen de volgende stappen vast. We laten je weten welke interviews en welke testen er volgen, zo weet je steeds hoe lang je sollicitatieprocedure zal duren.
Wederzijdse klik?
We helpen jouw potentiële werkgever een aanbod uit te werken op jouw maat.
Tekenen AO
Na het tekenen van je AO, volgen we samen met je werkgever op hoe de eerste maanden zijn verlopen.