Over ons

Infosentry is een team van experten in informatieveiligheid, privacy en andere governance, risk en compliance domeinen. We combineren kennis en competentie om diensten te verlenen aan organisaties die hun cyberrisico’s onder controle willen houden, maturiteit willen zien toenemen en/of compliant willen blijven met internationale standaarden en veranderende wet- en regelgeving. Infosentry wil daarbij een ‘trusted advisor’ zijn voor al haar klanten wanneer het aankomt op de verdere verbetering van haar organisatiebeheersing.

Onze consultants hebben ofwel een IT, juridische of business achtergrond. Die gediversifieerde expertise maakt ons in de eerste plaats uitstekende analisten, zowel op business, IT als legal niveau. Onze experts beschikken over de nodige IT technische kennis, zijn juridisch onderlegd en begrijpen hoe de business werkt.

Bij Infosentry staat het team centraal. We geven om onze mensen en ondersteunen hen. We investeren in trainingen en kennisdeling voor de persoonlijke ontwikkeling van onze consultants. Met een sterke focus op het teamgevoel streven we een cultuur na waar iedereen bij mekaar terecht kan en van mekaar kan bijleren. Daarnaast hechten we ook veel belang aan de sfeer binnen het team: onze jaarlijkse tweedaagse teamuitstap, 6-wekelijkse teambuildings en spontane drinks op kantoor zijn events waar enorm naar wordt uitgekeken.

We hebben sterke groeiambities en willen ons team (vandaag 15 man groot) de komende jaren sterk uitbreiden. Dit met een gezonde mix van junior, medior en senior consultants die mee aan ons verhaal willen bouwen. Infosentry geeft me de vrijheid om mijn groeipad zelf te bepalen: audits, cybersecurity, data protection, ... Dat ik daarnaast voor de volle 100% bij mijn collega’s terecht kan maakt dat we als team echt het verschil kunnen maken.
Stéphane Duvivier
Stéphane Duvivier IT Governance, Risk and Compliance Consultant

Bij Infosentry zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: