Over ons

Indu-Tools is dƩ verhuurspecialist voor de Industrie, (Petro)chemie en Maritieme sector en legt zich toe op de integrale voorziening van industriƫle gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom). Dit doet de organisatie voor zowel contractoren als eindklanten en met succes! Met 55 vaste medewerkers, een groeiende omzet van 13 miljoen en een goede en groeiende marktpositie in Belgiƫ en Frankrijk is de organisatie succesvol te noemen.

Sinds 2020 is het voormalig I-Rental onderdeel van de Nederlandse Indu-Tools Group. Vanuit 9 vestigingen verspreid over BelgiĆ«, Frankrijk en Nederland worden de diensten met behulp van circa 120 medewerkers dermate efficiĆ«nt ingezet, dat de klant kosten wordt bespaard en optimaal profiteert van de kennis en expertise van de organisatie. Sinds juni 2023 werkt de groep samen met branchegenoot EQIN, waarmee ze onder de noemer EQIN | Indu-Tools Group behoren tot de grootste industriĆ«le verhuurders van West-Europa. Met deze samenwerking kan de onderneming zijn ambities vormgeven om de marktpositie te versterken, verder teĀ groeien en te blijven innoveren. Voor de totale groep werken zoā€™n 350 medewerkers vanuit 18 vestigingen en 11 klantlocaties samen om de 275.000 vlootitems zo optimaal mogelijk in de markt te kunnen plaatsen. Daarmee gaat een omzet van zoā€™n ā‚¬ 90 miljoen gepaard.

De industriƫle sector is dynamisch en snelgroeiend, waarbij voor Indu-Tools service aan de klant centraal staat en steeds gekeken wordt naar de kansen die er liggen. De klanten zijn internationale contractors of eindklanten in de chemie, petrochemie, metaal, offshore en bouw.

De nieuwe Finance Manager zal als proactieve business partner essentieel zijn in het realiseren van interne investeringen/verbeteringen die als basis fungeren voor de beoogde groei. Mede door procesverbeteringen, het creƫren van synergie binnen de Indu-Tools Group en interne sturing van het team helpt de Finance Manager de organisatie de beoogde groei te realiseren.