Waarom onze organisatie

Prachtige, innovatieve producten, premium merk
Zeer hoge leverbetrouwbaarheid, 99% wereldwijd
Ambitieuze groeiplannen in België

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto
Arbeidscontract onder Belgisch recht

Onze recruiter

Over ons

in-lite
in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie en richt zich op het marktsegment Premium Verlichting in o.a. Nederland, Duitsland, België, Engeland, Canada en Amerika. Buitenverlichting die zich kenmerkt door de combinatie van eenvoud, gebruik van hoogwaardige materialen en design. in-lite ontwikkelt al haar producten zelf op basis van een zeer betrouwbaar SMART laagspanning systeem. Bij in-lite word je ondergedompeld in de verrassende wereld van buitenverlichting.

Inspireren en verrassen
Het hoofdkantoor bevindt zich in Gorinchem (NL). Vanuit hier werken 45 trotse medewerkers aan de verdere internationale groei van het bedrijf. Een jong, dynamisch team dat gemotiveerd wordt door mooie producten en zeer tevreden klanten. in-lite verrast de tuinprofessionals met innovatieve lichtplannen, ontworpen door de afdeling in-lite LAB en laat ze inspiratie opdoen tijdens een bezoek aan de indrukwekkende in-lite Playground (1000m2) in Nederland. Op deze manier kunnen de klanten van in-lite de mooiste lichttoepassingen aanbieden aan hun eigen klanten.

in-lite in België
In België heeft in-lite al een mooie naamsbekendheid opgebouwd bij hoveniers, tuinarchitecten, installateurs en dealers in het hoog- en middensegment. Het is duidelijk dat er ook in België veel vraag is naar de in-lite lichttoepassingen. Omdat in-lite geen concessies doet in kwaliteit en service, is het belangrijk dat ook in België de partners en de hoveniers de tijd en aandacht krijgen, die ze verdienen. Daarom zijn we op zoek naar een Account Manager voor de Belgische markt.Onze waarden

Innovatief
en premium product
Mensgericht
qua bedrijfscultuur
Werkplezier
en humor

Bij In-Lite is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
met CV
Eerste interview
online
Assessment
online
Tweede interview
kennismaking met in-lite
Laatste selectiegesprek
bij in-lite