Over ons

IGEAN milieu & veiligheid (www.igean.be) is de partner van lokale besturen in de Antwerpse regio en dit op tal van beleidsdomeinen. Deze intercommunale staat ten dienste van 30 aangesloten gemeenten voor alles wat te maken heeft met milieu, huisvuilverwerking en arbeidsveiligheid. Met kantoren in Wommelgem, een overslag- en verwerkingseenheid voor gft en groenafval in Brecht en Edegem, een ophaaldienst in Brasschaat en 23 recyclageparken stelt IGEAN meer dan 300 mensen tewerk.

IGEAN gaat voor een innovatief en duurzaam beleid en speelt in op de circulaire economie, dit alles om de lokale leefomgeving van alle inwoners te optimaliseren.

Met de goedkeuring van het RUP in het voorjaar van 2019 is het ruimtelijk kader vastgelegd voor de omvorming van de site in Brecht tot een volwaardige energiesite. Er staan dus mooie uitdagingen te wachten. Om dit alles mee in goede banen te leiden en structuur te geven, gaat IGEAN op zoek naar een Site Verantwoordelijke voor het afvalverwerkingsbedrijf in Brecht.