Over ons

Vzw Amate is een groep van vijf woonzorgcentra, gelegen in de provincie Antwerpen. Door onze oorsprong uit de zustercongregaties hebben wij een lange zorgtraditie die zich richt op ouderenzorg en personen met dementie.

Iedere zorgcampus van Amate biedt een nieuwe, warme, veilige en comfortabele thuis aan zij die wat meer ondersteuning nodig hebben. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.

Omdat we bij Amate beseffen dat niets belangrijker is dan een warme thuis, willen we die ook elke dag kunnen aanbieden. Genieten is je leven in eigen handen kunnen houden en daar willen we graag aan meehelpen.

De medewerkers van Amate staan met hart en ziel klaar om jou elke dag te ondersteunen en zo een meer dan alleen maar comfortabele woonomgeving en goede zorgen aan te bieden.

Naast de woonzorgcentra maken eveneens de Beata Kinderdagverblijven deel uit van Amate. 

 

https://www.amate.be/  |  https://beatakinderdagverblijven.be/ 

 

 

Huizeken van Nazareth...

Warme thuis in de historische binnenstad

Midden in de bruisende historische binnenstad van Antwerpen vind je Huizeken van Nazareth, een gezellig en warm huis waar iedereen welkom is. Gelegen aan het Bogaardeplein is dit de ideale uitvalsbasis voor een wandeling door de stad, een bezoek aan een museum of om vlakbij een terrasje te doen.

  • 95 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers
  • 17 rusthuisappartementen met aparte zorgkamer
  • Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met toegang tot tuin
  • 28 assistentiewoningen

Bij Huizeken van Nazareth zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: