Over ons

Howden is marktleider in ventilatoren, warmtewisselaars en compressoren met toepassingen in verschillende sectoren. Howden Maintenance Partners is binnen deze sterke groep een groeiend servicebedrijf gespecialiseerd in onderhoud, herstelling en revisie van industriële roterende machines zoals elektromotoren, pompen, tandwielkasten, stoomturbines en expanders. Dit doen we bij de klant of in één van onze vestigingen.

Een dynamische onderneming met familiale sfeer binnen een sterke groep: zo omschrijven we ons het best ! Voor jou betekent dat dat je werkt in een informele, dynamische omgeving met de mogelijkheid jouw carrière op te bouwen binnen een toonaangevende internationale speler, gigantisch veel bij te leren en je te onwikkelen in de richting die jou het beste ligt. Onze producten en organisatie zijn ‘revolving around you’. 

Aan de basis van onze sterke bedrijfsidentiteit liggen onze waarden

  • We dragen bij aan het succes van onze klanten
  • We (h)erkennen de waarde van mensen
  • We streven naar excellentie
  • We adapteren en zijn innovatief
  • We doen het juiste voor de mens, voor de wereld
     

Het fijne aan werken bij HMP is de familiale sfeer en de zeer diverse projecten. De sfeer binnen het team is top. We werken voor eenzelfde doel en maken graag fun. Ik kan hier groeien, mij verder ontwikkelen en elke dag leer ik nieuwe dingen.
Armin Heyrman
Armin Heyrman Project Coördinator

Bij Howden Maintenance Partners zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: