Over ons

Het werkt beter dichtbij

Sommige dingen werken nu eenmaal beter dichtbij. Een deugddoend schouderklopje, een luisterend oor of een arm die ondersteunt… Ze werken niet vanop een afstand, wel van dichtbij.

Zo is ook de continue zorg voor onze patiënten pas kwalitatief als we dicht bij elkaar staan.

En daarom vinden we dat ook onze zorg en jouw job pas echt waardevol kunnen zijn als we allemaal dicht bij elkaar staan. Dicht bij onze patiënten, dicht bij onze collega’s.

Hoe closer het team, hoe beter er wordt samengewerkt. En dat straalt af op de zorg voor onze patiënten. Ons zorgaanbod én jouw job zijn pas echt waardevol als we allemaal dicht bij elkaar staan en voor elkaar zorgen.

Dat laatste doen we graag en met passie.

 

Waarom kies je voor ons

De familiale sfeer en korte communicatielijnen? Daar kan je sowieso op rekenen. We zijn een warm ziekenhuis waarin elke medewerker als teamspeler vakkennis kan opbouwen en mag rekenen op groeikansen en professionele begeleiding.

Je staat er trouwens niet alleen voor. Met ongeveer 125 artsen, 500 verpleeg- en zorgkundigen en 250 ondersteunende medewerkers kom je terecht in een ziekenhuis dat groot genoeg is om een veelheid aan diensten en specialismen te bieden, maar toch aangenaam overzichtelijk blijft."Het mooie aan mijn job? Alles wat we doen, heeft als doel de patiënt achteraf een aangenamer leven te laten hebben en die gedachte, die zorgt ervoor dat ik wil knallen, elke dag opnieuw!"
Indra
Indra Gepassioneerd verpleegkundige operatiekwartier

Bij Heilig Hart Ziekenhuis Leuven zijn de volgende 31 vacatures beschikbaar: