Waarom onze organisatie

‘Building for generations’
Eerlijk & open communiceren
Een familiale cultuur

Wij bieden

Competitief salaris
Bedrijfswagen
Aantrekkelijke extralegale voordelen

Over ons

Haex nv te Oudsbergen heeft een ijzersterke reputatie als aannemersbedrijf in de bouwsector. Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen. Het bouwbedrijf heeft de juiste competenties opgebouwd en is zo gespecialiseerd in grotere projecten: van scholen tot woonzorgcentra, van bedrijfsgebouwen tot appartementen.

Haex heeft als toekomstvisie om één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in Vlaanderen te willen zijn. Haar slagzin ‘Building for generations’ benadrukt perfect de familiale waarden: een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.

Dit levert tevreden reacties van de duizenden bewoners en investeerders, maar ook van hun trouwe medewerkers, die zich thuis voelen in dit ambitieuze groeibedrijf.

 

 Onze waarden

Familiebedrijf
Een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.
Innovatief
Focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams
Klantgericht
Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen.