Over ons

H2O Protect: nummer 1 in spuitkurk!

H2O Protect is een familiaal bedrijf. We hebben al meer dan 45 jaar ervaring en zijn een expert in onze branche. We hebben een jong en enthousiast team en er is een goede sfeer. Bij ons is veel mogelijk, de deur staat altijd open en we denken met je mee. De persoon is bij ons het belangrijkste. Je bent bij ons geen nummer, maar we kijken echt naar wie je bent en zorgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

H2O Protect is expert in het renoveren en verfraaien van gevels met spuitkurk. Het is een 100% natuurlijk alternatief voor de klassieke gevelbepleistering, maar is ook perfect inzetbaar indien spouwmuurisolatie niet tot de mogelijkheden behoort. Ons allround team is eveneens gespecialiseerd in het bekleden van binnenmuren en plafonds met spuitkurk, ideaal voor een decoratieve look en een goede geluidsisolatie van je muur.

Van begin tot eind vinden wij eerlijk en oprecht advies ontzettend belangrijk. Met onze meer dan 45 jaar ervaring in de branche, staan wij garant voor de correcte plaatsing van spuitkurk op gevels of binnenmuren. We luisteren naar de wensen van de klant en bekijken wat de beste optie is voor een woning. Goede communicatie en kennis van zaken garandeert immers de beste kwaliteit en een optimaal resultaat.

Meer dan 80% van onze klanten komen bij ons terecht via referenties. Dit is voor ons het mooiste bewijs dat H2O Protect een betrouwbare partner is in gevelrenovatie en/of binnenmuurbekleding met spuitkurk.

Bij H2O Protect – gevelbehandeling zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen