Over ons

Greenyard Prepared Belgium maakt deel uit van het beursgenoteerde Greenyard en stelt in Bree liefst meer dan 1000 mensen te werk als producent en wereldwijde leverancier van gezonde voedingsproducten. Begonnen als lokale speler is het nu dé Europese marktleider van verse, bereide groenten & fruit, kant-en-klare maaltijden, conserven, sauzen en soepen.
Het biedt heerlijke voedingsproducten van topkwaliteit voor de grootste en bekendste supermarkten.

Greenyard springt eruit met haar ambitieuze en gedurfde visie: mensen gezonder laten leven door hen te laten genieten van groenten en fruit. En dit op een gemakkelijke en duurzame manier, mét respect voor de natuur.
De fruit-en groentereus is een echt groeibedrijf omdat het rotsvast gelooft in de stijgende vraag van consumenten naar gezondere producten en hierin verder blijft investeren. Zo zal Greenyard de volgende jaren nog belangrijker zijn voor een gezonde toekomst.

 



Toen ik nog studeerde voor mijn bachelor elektromechanica, deed ik al vakantiewerk bij Greenyard Prepared. Dat beviel me direct. Je wordt hier snel opgenomen in de groep en iedereen helpt je als je met een vraag of een probleem zit.
Koen Lemmens
Koen Lemmens Storingstechnieker Verpakkingsafdeling