Over ons

Als je er woont of werkt, weet je het… Kuurne leeft! Er valt hier altijd iets te beleven: verborgen groene parels, een zwembad, speel-o-bib, Sociaal Huis, sportterreinen, divers cultuuraanbod, een lokaal dienstencentrum, een waaier aan scholen, honderden verenigingen, een hippodroom,… te veel om op te noemen. Als lokaal bestuur ondersteunen en stimuleren we graag deze dynamiek.

Dagelijks staan een 170-tal collega’s klaar om onze inwoners vlot en correct te bedienen. Redder, groenarbeider, maatschappelijk werker of stedenbouwkundige? Samen zetten we ons in om de ambities van Kuurne waar te maken.

Een goed team is de ruggengraat van ons lokaal bestuur. Dankzij RITS maken we hier dagdagelijks werk van. RITS staat voor Respect, Iedereen is VIP, Teamwerk en Samenwerken.

RESPECT voor elkaar. Iedereen is verschillend én laat dit nu net de meerwaarde zijn. Elkaar waarderen en verdraagzaam zijn, zit in ons DNA. We benaderen iedereen als een VIP, zowel onze collega’s als de burgers. Elke medewerker en burger is uniek en even belangrijk. Onze medewerkers kunnen het beste uit zichzelf halen en hun talenten ontplooien binnen een sterke TEAMgeest. Onze inspanningen bundelen om Kuurne beter te maken, dát is SAMENWERKEN voor ons. Daarbij geeft ieder van ons het beste van zichzelf om tot goede resultaten te komen. Eén plus één is drie.

In onze kleinere en levendige gemeente kan jij écht het verschil maken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een pak uitdagende projecten. Het divers takenpakket en de vele opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat we onze job met veel goesting doen!

Dankzij het flexibel werken, kan je een goed evenwicht vinden tussen jouw werk- en privéleven.

Als onze collega geniet je mee van een aantrekkelijk verlofstelsel, een gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer en tal van andere voordelen. Initiatieven zoals ons Tope Gezond-project, de personeelsreis, de dag van de medewerker, de teambuildingactiviteiten, de nieuwjaarsreceptie, onze deelname aan levensloop,… dragen bij tot onze sterke teamgeest.Bij Gemeentebestuur Kuurne zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: