Wij bieden

Voor contractuele personeelsleden wordt er gespaard voor een bijkomend pensioen (2e pensioenpijler).
Thuiswerk is mogelijk als je functie dit toestand en als je werk niet tijd- en plaatsgebonden is.
Je wordt doorbetaald als je verlofdagen opneemt, je ontvangt ook bijkomend vakantiegeld in mei.

Over ons

Kasterlee (met deelgemeenten Lichtaart en Tielen) is een landelijke gemeente van 7.152 ha en telt ongeveer 19.000 inwoners. In Kasterlee zijn vier ambachtelijke zones. Daarnaast hebben we vooral twee pijlers binnen lokale economie: landbouw en toerisme. De helft van de oppervlakte van de gemeente is ingekleurd als agrarisch gebied. Als gemeente met een toeristische traditie hebben we hierbij passende infrastructuur: een mountainbikepad, een fietsroutenetwerk, een 250 km bewegwijzerd wandelnetwerk over de Kempense Heuvelrug en een ruiter- en joggingpad en het kindvriendelijke project ‘Kabouterberg’ en 'de Slapende Reus'. Ook het bekende attractiepark Bobbejaanland bevindt zich in onze gemeente. Opvallend is het groot aantal hotels en restaurants. Daarnaast zijn er diverse campings, Ark van Noë en het recreatiedomein De Putten. Het Frans Masereelcentrum verzorgt de promotie van de grafiekkunst. Kasterlee kan rekenen op zo'n 700 vrijwilligers en beschikt over een rijk verenigingsleven met 178 erkende verenigingen. Jaarlijks worden zo'n 1.500 activiteiten georganiseerd. +

De gemeente telt ongeveer 200 werknemers. Het is een stabiele werkgever waar werknemers voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding hebben. Vacatures worden naast deze website ook op www.kasterlee.be gepubliceerd, op sociale media, in lokale weekbladen en op de website van de VDAB. 



Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je kan je via mail of per post kandidaat stellen. Vergeet zeker je CV en kopie van je diploma (indien vereist) niet mee te sturen.
Eerste reactie
We bevestigen dat je we kandidatuur ontvangen hebben en laten weten welke documenten eventueel nog ontbreken.
Schriftelijke en/of praktische proef
We plannen we een schriftelijke proef in. Voor uitvoerende functies plannen we ook een praktische proef in.
Mondelinge proef
Ben je geslaagd op de schriftelijke en/of praktische proef, dan nodigen we je uit voor een mondelinge proef.
Assessment
Voor functies op A-niveau en sommige functies op B-niveau plannen we een assessment in. In het assessment center leg je een paar testen af zodat we een goed beeld van je krijgen.
Aangenomen
We maken je aanwerving officieel met de ondertekening van je contract.
Onboarding
We heten je welkom in onze organisatie.