Waarom onze organisatie

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. We investeren dus graag in jouw werkgeluk!
Ons meerjarenplan geeft focus aan ons dagelijks werk. Het is ambitieus en benadrukt kwaliteit.
150 collega's: dat is voldoende groot voor ambitie, voldoende klein om elkaar te kennen.

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Zeer aantrekkelijke tweede pensioenpijler
Voordelenkaart PlusPas met kortingen op uitstappen, mode, electro,...

Over ons

Werken in Olen, dat is werken in een waardengedreven organisatie van ongeveer 150 medewerkers. Ieder draagt zijn steentje bij vanuit zijn expertise of beleidsdomein. Wat we allemaal gemeenschappelijk hebben, zijn onze vijf organisatiewaarden. Zo investeren we in het goed leren kennen van onze klanten, zodat we op maat kunnen werken en waar mogelijk een extraatje kunnen doen. We zoeken zoveel mogelijk samenwerking op, want samen kunnen we meer. We werken met de blik naar buiten en vooruit, zodat we klaar zijn voor de toekomst.


Onze waarden

Op maat en nabij
We willen dat klanten zich welkom voelen om met ons in gesprek te gaan. Op deze manier leren we hen, hun noden en hun context kennen. Zo kunnen hulp- en dienstverlening op maat aanbieden.
Versterkend
We stimuleren klanten om zoveel mogelijk zélf aan uitdagingen te werken. We geloven dat dit hen sterker maakt. Op basis van hun situatie schatten we in hoe ondersteunend onze rol zal zijn.
Verbindend
We bundelen krachten binnen ons netwerk om samen doelstellingen te bereiken. Want samen bereiken we meer en kunnen we een groter aanbod aan hulp- en dienstverlening presenteren aan onze klant.
Blik naar buiten en vooruit
We stellen onszelf steeds weer in vraag. We grijpen opportuniteiten om ons continu te verbeteren. Door vooruit te kijken, geven we proactief invulling aan de uitdagingen van morgen.
Verder gaan dan het voor de hand liggende
We denken mee met de klant. Hierbij gaan we verder dan het โ€˜voor de hand liggendeโ€™ en voorbij de routine om zo het verschil te maken. Het geeft ons voldoening als we klanten positief kunnen verrassen.