Waarom onze organisatie

aangename collega's die je met open armen ontvangen
teamwork
oog voor werk-privé balans

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Opleidingsbudget
aandacht voor werk-privé balans

Onze recruiter

Over ons

Woonzorgcentrum Releghem in Zemst is volledig gelijkvloers gebouwd, heeft 90 éénpersoonskamers en is opgedeeld in drie afdelingen: één afdeling voor bewoners met voornamelijk lichamelijke zorgen en twee afdelingen voor mensen met dementie. Een grote polyvalente zaal doet dienst als animatieruimte en cafetaria. Een kineruimte, twee kamers voor kortverblijf, 47 assistentiewoningen en 4 woningen voor personen met een handicap vervolledigen het aanbod.

Fleurt je dag op van de glimlach van onze ouderen? Lever je graag kleine of soms ook grote inspanningen om ouderen te helpen om zichzelf te zijn? Werk je graag in een comfortabele omgeving in een gezellige en familiale sfeer? Dan ben JIJ diegene dat ons woonzorgcentrum nodig heeft!

Samen met je collega’s en de bewoners doe jij er alles aan om een warme en aangename leefomgeving te creëren voor onze 90 bewoners. Je bent begaan met hun zorgen en leefwereld en biedt hen respect, veiligheid en geborgenheid.Onze waarden

Stabiliteit
Zemst is een stabiele werkgever.
Ondernemend
We leggen de lat hoog en zijn ambitieus. Wij werken proactief, vernieuwen en blijven evolueren. Zemst wil een voorbeeldgemeente zijn.
Organisatieverbonden
We staan als één geëngageerd team achter de organisatie.
Op maat
We werken samen aan een klantgerichte en toegankelijke dienstverlening.
Innovatief
Als ondernemende organisatie leggen we de lat hoog en zijn we ambitieus. We werken proactief, vernieuwen en blijven evolueren.
Open
We hechten belang aan transparante communicatie en leggen maatschappelijke verantwoording af over onze activiteiten
Vertrouwen
We streven naar dienstverlening waarbij de burger het eigenaarschap opneemt en hiertoe het nodige vertrouwen krijgt. Van onze medewerkers verwachten we een klantgerichte attitude.
Samen
We streven naar een warme organisatie voor burger en medewerker. Daarom gaan we blijvend investeren in de competenties en het welzijn van onze medewerkers.
"Ik heb pediatrische verpleegkunde gestudeerd, en deed nadien vakantiewerk in het woonzorgcentrum. Dit is zo goed meegevallen en ik voelde ik mij hier thuis dat ervoor zorgde dat ik graag wou blijven."
Joke
Joke verpleegkundige

Bij Gemeente & OCMW Zemst - woonzorgcentrum Releghem is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via de link
Eerste reactie
Krijg je na inschrijving via mail
Eerste interview
ter plekke in ons woonzorcentrum
Assessment
Mogelijk na het slagen voor de mondelinge selectieprocedure voor functies voor deskundigen of experten
Aanbod
bespreking contractvoorwaarden loon volgens barema's
Onboarding
persoonlijk opleidingstraject
Werfreserve
Als je slaagt, maar niet als eerste kom je in een werfreserve voor 2 jaar terecht. Als er in die periode eenzelfde functie vrijkomt contacteren wij jou om te kijken of je nog interesse hebt