Waarom onze organisatie

Er is een familiale sfeer & iedereen kent elkaar.
Er wordt heel hard aan de work-life balance gewerkt.
We werken in het hart van een bloeiende gemeente.

Wij bieden

Het is mogelijk om 1 dag van thuis uit te werken, in overleg met je team.
Er zijn 30 betaalde verlofdagen en 14 betaalde feestdagen.
Er kan gewerkt worden tussen 07u en 22u. Vaste kantoortijden zijn van 08u30-12u00 en 14u00-16u00.

Over ons

Als je er woont of werkt, weet je het… Kuurne leeft! Er valt hier altijd iets te beleven: verborgen groene parels, een zwembad, speel-o-bib, Sociaal Huis, sportterreinen, divers cultuuraanbod, een lokaal dienstencentrum, een waaier aan scholen, honderden verenigingen, een hippodroom,… te veel om op te noemen. Als lokaal bestuur ondersteunen en stimuleren we graag deze dynamiek.

Dagelijks staan een 170-tal collega’s klaar om onze inwoners vlot en correct te bedienen. Redder, groenarbeider, maatschappelijk werker of stedenbouwkundige? Samen zetten we ons in om de ambities van Kuurne waar te maken.

Een goed team is de ruggengraat van ons lokaal bestuur. Dankzij onze kernwaarden maken we hier dagdagelijks werk van.

Een respectvolle omgeving, daar streven de medewerkers van lokaal bestuur Kuurne naar. Zowel tussen medewerkers als met burgers. We willen een kwalitatieve dienstverlening garanderen aan onze burgers en collega's. Daarom wordt ingezet op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De belangrijkste sleutel tot succes is heldere communicatie. Dankzij klare en duidelijke taal begrijpen we beter wat we van elkaar mogen en kunnen verwachten. Gemotiveerde collega's zorgen voor vreugde op de werkvloer. Positieve betrokkenheid zorgt voor een aangename en creatieve werksfeer.

Onze inspanningen bundelen om Kuurne beter te maken, dát is SAMENWERKEN voor ons. Daarbij geeft ieder van ons het beste van zichzelf om tot goede resultaten te komen. Eén plus één is drie.

In onze kleinere en levendige gemeente kan jij écht het verschil maken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een pak uitdagende projecten. Het divers takenpakket en de vele opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat we onze job met veel goesting doen!

Dankzij het flexibel werken, kan je een goed evenwicht vinden tussen jouw werk- en privéleven.

Als onze collega geniet je mee van een aantrekkelijk verlofstelsel, een gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer en tal van andere voordelen. Initiatieven zoals ons Tope Gezond-project, de dag van de medewerker, de teambuildingactiviteiten, de nieuwjaarsreceptie, onze deelname aan levensloop,… dragen bij tot onze sterke teamgeest.Onze waarden

Balans
Er wordt gestreefd naar een goede balans tussen de werktijd & de privé.
Respect
Er is enorm veel respect voor elkaar & voor de burgers van Kuurne.
Doelgerichtheid / Daadkracht
We gaan doelgericht te werk om zo naar de ideale uitkomst te streven.
Flexibel
Het uurrooster is erg flexibel & in samenspraak met collega's.
Persoonlijke ontwikkeling
We hechten erg veel belang aan persoonlijke ontwikkeling & groei.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Voeg je CV, je motivatiebrief en een kopie van diploma toe tegen de laatste inschrijvingsdag. Opgelet: Enkel tijdige en volledige kandidaatstellingen komen in aanmerking. DEADLINE: 15 januari 2023
Eerste reactie
screening CV en diploma Aan de hand van de toelatingsvoorwaarden gaan we na of je al dan niet kan deelnemen aan deze selectieprocedure.
Assessment
Schriftelijk gedeelte: thuisopdracht - vrijdag 27 januari 2023 tem zondag 29 januari 2023 Dit selectiegedeelte is eliminerend en het minimale resultaat om als geslaagd beschouwd te worden is 60 %.
Tweede interview
Mondeling gedeelte: 13/02/2023 - tijdstip wordt meegedeeld Hier polsen we naar motivatie, jobinzicht, selectiecriteria, ... Dit selectiegedeelte is eliminerend, je moet 60% behalen om te slagen.