Waarom onze organisatie

Er is een familiale sfeer & iedereen kent elkaar.
Er wordt heel hard aan de work-life balance gewerkt.
We werken in het hart van een bloeiende gemeente.

Wij bieden

Afhankelijk van de dienst waarbinnen je tewerkgesteld bent is thuiswerk mogelijk tot 1 dag/week.
Er zijn 30 betaalde verlofdagen en 14 betaalde feestdagen.
Er kan gewerkt worden tussen 07u en 22u. Vaste kantoortijden zijn van 08u30-12u00 en 14u00-16u00.

Over ons

Als je er woont of werkt, weet je het… Kuurne leeft! Er valt hier altijd iets te beleven: verborgen groene parels, een zwembad, speel-o-bib, Sociaal Huis, sportterreinen, divers cultuuraanbod, een lokaal dienstencentrum, een waaier aan scholen, honderden verenigingen, een hippodroom,… te veel om op te noemen. Als lokaal bestuur ondersteunen en stimuleren we graag deze dynamiek.

Dagelijks staan een 170-tal collega’s klaar om onze inwoners vlot en correct te bedienen. Redder, groenarbeider, maatschappelijk werker of stedenbouwkundige? Samen zetten we ons in om de ambities van Kuurne waar te maken.

Een goed team is de ruggengraat van ons lokaal bestuur. Dankzij RITS maken we hier dagdagelijks werk van. RITS staat voor Respect, Iedereen is VIP, Teamwerk en Samenwerken.

RESPECT voor elkaar. Iedereen is verschillend én laat dit nu net de meerwaarde zijn. Elkaar waarderen en verdraagzaam zijn, zit in ons DNA. We benaderen iedereen als een VIP, zowel onze collega’s als de burgers. Elke medewerker en burger is uniek en even belangrijk. Onze medewerkers kunnen het beste uit zichzelf halen en hun talenten ontplooien binnen een sterke TEAMgeest. Onze inspanningen bundelen om Kuurne beter te maken, dát is SAMENWERKEN voor ons. Daarbij geeft ieder van ons het beste van zichzelf om tot goede resultaten te komen. Eén plus één is drie.

In onze kleinere en levendige gemeente kan jij écht het verschil maken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een pak uitdagende projecten. Het divers takenpakket en de vele opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat we onze job met veel goesting doen!

Dankzij het flexibel werken, kan je een goed evenwicht vinden tussen jouw werk- en privéleven.

Als onze collega geniet je mee van een aantrekkelijk verlofstelsel, een gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer en tal van andere voordelen. Initiatieven zoals ons Tope Gezond-project, de personeelsreis, de dag van de medewerker, de teambuildingactiviteiten, de nieuwjaarsreceptie, onze deelname aan levensloop,… dragen bij tot onze sterke teamgeest.Onze waarden

Balans
Er wordt gestreefd naar een goede balans tussen de werktijd & de privé.
Respect
Er is enorm veel respect voor elkaar & voor de burgers van Kuurne.
Doelgerichtheid / Daadkracht
We gaan doelgericht te werk om zo naar de ideale uitkomst te streven.
Flexibel
Het uurrooster is erg flexibel & in samenspraak met collega's.
Persoonlijke ontwikkeling
We hechten erg veel belang aan persoonlijke ontwikkeling & groei.

Bij Gemeente Kuurne is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Voeg je CV, je motivatiebrief en een kopie van diploma toe tegen de laatste inschrijvingsdag. Opgelet: Enkel tijdige en volledige kandidaatstellingen komen in aanmerking. DEADLINE: 15 januari 2023
Eerste reactie
screening CV en diploma Aan de hand van de toelatingsvoorwaarden gaan we na of je al dan niet kan deelnemen aan deze selectieprocedure.
Assessment
Schriftelijk: 22/04/2023 in het gemeentehuis van Kuurne - eigen laptop meebrengen Dit selectiegedeelte is eliminerend en het minimale resultaat om als geslaagd beschouwd te worden is 60 %.
Tweede interview
Gesprek: 8 mei 2023 Hier polsen we naar motivatie, jobinzicht, selectiecriteria, ... Dit selectiegedeelte is eliminerend, je moet 60% behalen om te slagen.