Waarom onze organisatie

Jobs met een maatschappelijke impact op lokaal niveau. Grote autonomie.
Optimale work-life balance door de ruime bepalingen binnen het plaats- en tijdsonafhankelijk werken.
Dicht bij huis werken heeft heel wat voordelen. Tel daar nog ook nog een tof team bij !

Wij bieden

35 dagen betaald verlof en 14 feestdagen (3 extra).
Tussen 06u00 en 22u00, mits voldaan aan bepaalde afspraken binnen je team.
Functie-afhankelijk.

Onze recruiter

Over ons

Medewerkers zijn bij het  lokaal bestuur van Kalmthout het belangrijkste kapitaal . Daarom investeren we heel erg in de ontwikkeling van een personeelsbeleid. We willen jullie graag inspireren, stimuleren en uitdagen, alsook het team waarin jullie werken en de ganse organisatie, zodanig dat we samen de missie van het lokaal bestuur Kalmthout kunnen waarmaken , namelijk 'Het lokaal bestuur Kalmthout draagt bij tot het welzijn en de kwaltiteit van leven van elke Kalmthoutse burger. Kalmthout is een gemeente waar het nu én in de toekomst goed is om te wonen, te vertoeven, te ondernemen en te werken. Daarom realiseert het lokaal bestuur een duurzaam beleid met een kwaltiteitsvolle, transparante en toegankelijke dienstverlening. De realisatie van dit beleid gebeurt in een open dialoog met de bevolking'.

Appreciatie, ontwikkelkansen, leeftijdsbewuste beleidskeuzes, goede communicatie, talentontwikkeling, welzijn, …. zijn allemaal zaken die bijdragen tot gemotiveerde en gelukkige werknemers die  zich goed  in hun vel voelen en graag komen werken. 
Het lokaal bestuur van Kalmthout hecht veel belang aan een klantvriendelijke en klantgerichte dienstverlening, alsook aan integriteit en deontologie.

Wij selecteren op basis van kennis, vaardigheden en attitudes, ongeacht leeftijd, afkomst, levensvisie, genderidentiteit en handicap. Dit maakt jou uniek. Wij hebben je nodig!Onze waarden

Eigenaarschap
Betrokken en gedreven bij wat je doet. Verantwoordelijk voor het resultaat. Kansen en mogelijkheden zoeken. Efficiëntie staat voorop.
Samen
Door krachten te bundelen kunnen we de uitdagingen van de toekomst aan. Onderling vertrouwen, elkaar begrijpen, elkaar steunen.
Wendbaarheid
Aanpassen aan toekomstige uitdagingen. Dit vraagt flexibiliteit en een proactieve aanpak. Openstaan voor kritiek en ideeën ter discussie brengen.

Bij Gemeente Kalmthout zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je dient officieel je kandidatuur in. Raadpleeg hiervoor de infobrochure, en bezorg ons de gevraagde documenten via jobs@kalmthout.be
Aanvaarding kandidatuur en selectie.
Indien je kandidatuur aanvaard werd, word je uitgenodigd voor de eerste screening. Geslaagd hiervoor? Dan volgt een 2de of 3de screening. Screenings zijn functie-afhankelijk. Zie infobrochure.
Aangenomen
Indien je geslaagd bent voor alle selectietechnieken, en de 1ste plaats op de rangorde bekleedt, word je aangenomen. Andere geslaagden worden opgenomen in een werfreserve.