Waarom onze organisatie

Aangename collega's die je met open armen ontvangen
Teamwork
oog voor werk- en privé balans

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Over ons

Heb je zin om je talenten en kwaliteiten in de verf te zetten en je in te zetten voor het maatschappelijke belang? Kan jij jezelf helemaal herkennen in onderstaande vacature? Solliciteer dan zeker en wie weet kom jij binnenkort terecht in een innovatieve werkomgeving waar je je dagelijks kan inzetten voor de burgers, mét aandacht voor je werk-privébalans en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Onze waarden

Innovatief
Als ondernemende organisatie leggen we de lat hoog en zijn we ambitieus. We werken proactief, vernieuwen en blijven evolueren.
Vertrouwen
We streven naar dienstverlening waarbij de burger het eigenaarschap opneemt en hiertoe het nodige vertrouwen krijgt.
In Zemst draait het om mensen
We streven naar een warme organisatie voor burger en medewerker, waar efficiëntie het uitgangspunt is en waar ruimte blijft voor een aanbod op maat.
Zemst denkt globaal en regisseert lokaal
We worden minder actor en meer regisseur. We blijven de actorrol opnemen wanneer de aard van het werk dit vraagt en om lacunes op te vangen in het aanbod van andere organisaties.
"Ik werk kortbij huis, mijn werk-privé-balans is goed en elke dag brengt iets anders. Voor bepaalde opdrachten heb ik hulp nodig van collega-specialisten (bv. schrijnwerkers, elektriekers) en daardoor leer ik enorm veel bij."
Geert
Geert technisch medewerker Facilitair Beheer