Waarom onze organisatie

Aangename collega's die je met open armen ontvangen
Teamwork
oog voor werk- en privé balans

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Heb je zin om je talenten en kwaliteiten in de verf te zetten en je in te zetten voor het maatschappelijke belang? Kan jij jezelf helemaal herkennen in onderstaande vacature? Solliciteer dan zeker en wie weet kom jij binnenkort terecht in een innovatieve werkomgeving waar je je dagelijks kan inzetten voor de burgers, mét aandacht voor je werk-privébalans en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Onze waarden

Stabiliteit
Zemst is een stabiele werkgever.
Innovatief
Als ondernemende organisatie leggen we de lat hoog en zijn we ambitieus. We werken proactief, vernieuwen en blijven evolueren.
Vertrouwen
We streven naar dienstverlening waarbij de burger het eigenaarschap opneemt en hiertoe het nodige vertrouwen krijgt.
Samen
We streven naar een warme organisatie voor burger en medewerker. Daarom gaan we blijvend investeren in de competenties en het welzijn van onze medewerkers.
In Zemst draait het om mensen
We streven naar een warme organisatie voor burger en medewerker, waar efficiëntie het uitgangspunt is en waar ruimte blijft voor een aanbod op maat.
Zemst denkt globaal en regisseert lokaal
We worden minder actor en meer regisseur. We blijven de actorrol opnemen wanneer de aard van het werk dit vraagt en om lacunes op te vangen in het aanbod van andere organisaties.
"Ik werk kortbij huis, mijn werk-privé-balans is goed en elke dag brengt iets anders. Voor bepaalde opdrachten heb ik hulp nodig van collega-specialisten (bv. schrijnwerkers, elektriekers) en daardoor leer ik enorm veel bij."
Geert
Geert technisch medewerker Facilitair Beheer

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via onze online tool
Eerste reactie
Eerste automatische reactie na indienen van je sollicitatie.
Eerste interview
Afhankelijk van de functie met een voorafgaande (thuis)opdracht
Assessment
Mogelijk na het slagen voor de mondelinge selectieprocedure voor functies voor deskundigen of experten
Aanbod
Wanneer je slaagt voor de gehele selectieprocedure nemen we contact op met een concreet voorstel
Onboarding
We ontvangen jou in onze organisatie en voorzien een onthaaltraject op maat, met verscheidene opleidingen, een onthaaldag en zo meer
Werfreserve
Als je slaagt, maar niet als eerste kom je in een werfreserve voor 2 jaar terecht. Als er in die periode eenzelfde functie vrijkomt contacteren wij jou om te kijken of je nog interesse hebt