Over ons

Geberit (www.geberit.be) is Europees marktleider op vlak van sanitaire totaaloplossingen (afvoer, toevoer, regenwater, keramiek). Met het hoofdkantoor in Zwitserland, telt het bedrijf wereldwijd maar liefst 29 productievestigingen, waarvan 6 overzees. Geberit telt ruim 12 000 medewerkers verspreid over een 50tal landen. In 2018 realiseerde de groep een netto-omzet van CHF 3,1 miljard waarmee het bedrijf genoteerd staat op de Zwitserse beurs.

 

Geberit staat gekend als dé specialist van hoogwaardige sanitaire technologie en keramische badkamerartikelen. Hun sterke pijlers zijn eenvoud, innovatie en expertise. 'Design meets function' : passie voor kwaliteit en technologie wordt gecombineerd met 150 jaar ervaring in sanitaire knowhow. Met veel zorg en met een continue drang naar vernieuwing en vereenvoudiging werkt Geberit zo aan het verhogen van een duurzame levenskwaliteit.

 

De vestiging in België (Meise) telt 60 gedreven professionals die dagelijks bouwen aan optimale partnerships met groothandels, bouwbedrijven, studiebureaus, installateurs, ontwerpers en architecten.

 

Om de grotere bouw- en installatieprojecten in de provincie Antwerpen in goede banen te leiden, zoeken we een Project Adviseur (M/V/X).

 

Bij Geberit is de volgende vacature beschikbaar: