Over ons

Foylo (www.foylo.eu), met hoofdzetel in Antwerpen (Ekeren), maakt deel uit van de dynamische en ambitieuze BULDMAT-groep. Deze groep telt intussen ongeveer 270 medewerkers en realiseert een zakencijfer van meer dan 120 miljoen euro. Naast Foylo maken ook de volgende bedrijven deel uit van BUILDMAT: Deschacht, Collinet, Eelix, MPP en Outilac.
Foylo is dé referentie voor alle soorten folies voor de bouw, de retail en de industrie. Foylo biedt het breedste assortiment aan op de markt: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en dekzeilen. Dit groeibedrijf zet ook sterk in op innovatie en technologie waardoor klanten oplossingen op maat krijgen. Tevens wordt een optimaal voorraadbeheer en een kwalitatieve service gegarandeerd.
Om de toekomstplannen mee te realiseren, zoeken zij een Customer Service Manager (Rechterhand Managing Director). Het betreft een nieuw gecreëerde job  - een Manager Commerciële Binnendienst - waar je echt wel het verschil kan maken! Het Foylo-team telt 12 medewerkers (die samen 14 miljoen omzet realiseren). Daarnaast heb je geregeld contact met collega’s van de centrale diensten (BUILDMAT) en maak je dus deel uit van een grotere groep. Je werkt in een modern en toekomstgericht bedrijf met een vooruitstrevend management. Enthousiasme, openheid/eerlijkheid en teamspirit staan hier centraal!
 

Bij Foylo zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen