Over ons

Flanders Make is..
het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie en de makende industrie dat samenwerkt met de Vlaamse universiteiten en de topindustrie en dit op een internationaal niveau.

Bij Flanders Make werken we aan vooruitstrevende technologie, bedoeld om bedrijven uit verschillende sectoren te inspireren tot innovatie. Spreken thema’s zoals autonome en elektrische voertuigen, artificiële intelligentie, virtual reality, slimme en energiezuinige machines, autonome drones en samenwerkende robots ook tot jouw verbeelding?

Bij Flanders Make als vzw (+/- 30 mln euro, +/- 200 mensen, +/- 20 nationaliteiten) werken veelal hooggeschoolde onderzoekers met zowel academische onderzoekservaring als ervaring en kennis van verschillende toepassingen uit verschillende sectoren van de industrie. We werken aan toekomstgerichte technologieën die bedrijven nodig zullen hebben om duurzaam succesvol te zijn. We zetten o.a. in op industrie 4.0 en de digitale transformatie die daarvoor nodig is. Duurzaamheid, klimaat en werkbaar werk hebben ook een hoge prioriteit in ons onderzoek.  Onze collega’s werken op 4 sites (Lommel, Leuven, Sint- Truiden en Kortrijk).


 

Bij Flanders Make is de volgende vacature beschikbaar: