Over ons

Financial Resources & Projects of “FR&P” (www.financialresources.be), met kantoren in Diegem en Moorsele, bestaat uit een team van 70 gedreven financiële professionals die accountancy, controlling en finance van de hoogste kwaliteit aanbieden aan diverse klanten op permanente of tijdelijke basis. Deze 70 mensen staan dus allen op de payroll van FR&P (bediendencontracten van onbepaalde duur) en krijgen projecten toevertrouwd in diverse financiële afdelingen van internationale bedrijven en KMO’s.

 

De diensten van FR&P bestaan uit:

  • Financiële diensten op projectbasis: tijdelijke ondersteuning, afsluiting & rapportering, USGAAP/IFRS, budgettering & controle, kostprijsberekening, consolidatie, ERP-projecten, Credit Control en Outsourcing.
  • Boekhoudkundige compliance: compliance, statutaire boekhouding, directe en indirecte belastingen, management accounting, nationale statistiek.
  • Financieel interimmanagement: projectmanagement, interne audit, management controlling.

Om succes ook in de toekomst te garanderen en om de groei mee te begeleiden, wenst FR&P de ploeg te versterken met enkele bijkomende Junior en/of Senior Accountants - Controllers (regio Gent of Vlaams-Brabant).