Over ons

FIDUCIAL is een internationale organisatie en één van de leiders in het verschaffen van pluridisciplinaire diensten voor micro-en kleine ondernemingen, ambachtslieden, handelaars, vrije beroepers en landbouwers. Via ons globaal en evolutief aanbod aan diensten en producten met hoge toegevoegde waarde stellen wij onze expertise ter beschikking van de ondernemer.

Onze groep is aanwezig op alle continenten en telt meer dan 17 000 medewerkers. Met ook in België bijna 20 jaar ervaring en meer dan 20 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en het GH Luxemburg, biedt Fiducial een volledig dienstenaanbod om ondernemers, handelaars, vrije beroepers, ambachtslui en landbouwers het leven te vereenvoudigen.

Bij Fiducial zal je: 
  • een hoog niveau van technische expertise kunnen verwerven dankzij opleiding en coaching door ervaren medewerkers en het Fiducial netwerk,
  • in aanraking komen met heel verschillende sectoren (industrie, handel, dienstensector, vrije beroepen, …) en een ruime ervaring kunnen opdoen,
  • een gevarieerde functie uitoefenen en zelfstandig instaan voor dossiers van A tot Z, 
  • in een lokaal kantoor werken in een menselijke omgeving.

FIDUCIAL biedt verschillende diensten: 

FIDUCIAL Accountancy, ingeschreven bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten, is aanwezig in België sinds 1996.
Onze 150 gespecialiseerde medewerkers bieden u de diensten en het advies aan, die u dagelijks nodig heeft in accountancy, loon- en personeelsadministratie en fiscaliteit.
FIDUCIAL Tax & Legal Consulting biedt de ondersteuning van zijn team van juridische adviseurs aan bij de meest uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot vennootschapsrecht, handels- en economisch recht, sociaal en arbeidsrecht evenals fiscaal recht.
FIDUCIAL Office Solutions is gevestigd in België sinds 1998 en is voortaan ook in Luxemburg aanwezig, om u een uitgebreide keuze aan kwalitatieve kantoorbenodigdheden en –uitrusting aan te bieden, die gepaard gaan met een efficiënte dienstverlening.


Bij FIDUCIAL zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Logo FIDUCIAL

Inside Sales B2B (NL)

FIDUCIAL
Watermaal-Bosvoorde