Over ons

Over eyes + more

In 2005 werd eyes + more opgericht in Nederland. Momenteel hebben we meer dan 240 filialen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Met jaarlijks ongeveer 40 nieuwe openingen zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven in de optiekbranche.

We zien de bril als modeaccessoire. Daarom hebben wij voor onze klanten steeds de nieuwste brillentrends. De stijlvolle blikvanger van kunststof (acetaat), metaal of titanium is er voor elke look. Het maakt niet uit of dit elegant, casual of sportief is. Daarbij ontwerpen en produceren we elke afzonderlijke versie zelf. Ons brillenassortiment laat de harten van modeliefhebbers sneller gaan.

Ons motto: een bril kopen moet leuk zijn! Om elke aankoop van een bril tot een mode-aankoop te maken, hanteren wij het concept van één transparante prijs. Daarbij zijn wij de enige aanbieder op de markt die brillen voor één vaste prijs aanbiedt en met dit concept zullen wij de Europese brillenmarkt veranderen. Via onze webshop kunnen onze klanten tot vijf brillen bestellen om in een winkel naar keuze gratis te proberen. Van een enkelvoudige bril op sterkte, een multifocale bril, een zonnebril of werkbril, met kleurverloop of spiegeling - bij eyes+ more ontvangt iedereen gewoon goede brillen voor één vaste prijs.

  • meer dan 1500 medewerkers
  • elk jaar ongeveer 40 nieuwe openingen
  • in DE, AT, NL en BE 240 stores
  • eerste filiaal in België in 2016

 

Dit bieden wij je

eyes + more Academy

Op onze eyes + more Academy krijg je een leuke opleiding die je uitstekend voorbereidt op je dagelijkse werk in onze winkels. Tijdens je periode bij ons kun je regelmatig gebruik maken van onze opleidingen en trainingen.

eyes + more voordelen

Naast gratis medewerkersbrillen stimuleren we afhankelijk van je vaardigheden en competenties je carrière met diverse ontwikkelingsprogramma’s en groeimogelijkheden

Nauwe samenwerking op elk gebied

In de winkel of centraal - wij zijn echte teamplayers. We hebben een platte hiërarchie, bij ons is iedereen JIJ. We ontmoeten elkaar collegiaal, als partners en op ooghoogte. We zijn een kleurrijk team, lachen graag en genieten van het leven.

eyes + more = You + We

Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de leidraad voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen. We zijn niet alleen teamplayers die elkaar helpen en voor gezelligheid zorgen tijdens het werk, maar we staan ook voor individualiteit en diversiteit. Bij ons vermom je jezelf niet - je bent de JIJ in onze WIJ.

 

We zijn kleurrijk

Voor een betere leesbaarheid is er geen onderscheid gemaakt tussen het vrouwelijke en mannelijke geslacht. Alle persoonlijke aanduidingen gelden voor alle geslachten. Bij ons is iedereen welkom.